BEŞİKTAŞ TARAFTARI TEYAKKUZDA!

Fenerbahçe derbisine tek hazırlanan takım ve teknik heyet değil. Beşiktaşlı taraftarlar arasında da derbi heyecanı var...
Haberin yayılanma tarihi:07 Aralık 2023, Perşembe

TARAFTAR KOLLARI SIVADI;

Siyah beyazlı futbolseverler, bu sezon Trabzonspor'a 3-0, Galatasaray'a 2-1 kaybedip hiç derbi zaferi yaşamayan takımı motive etmek istiyor. Taraftarların derbiye özel koreografi hazırlığında olduğu belirtildi. Yeni hoca ve yönetimle birlikte yeni sayfa açan Beşiktaş'ta taraftarlar derbiye yoğun ilgi gösterecek.

RAKİP TARAFTARA İZİN ÇIKTI

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasında oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbi mücadelesinde sarı-lacivertli taraftarların deplasman tribününde yer alabileceğini açıkladı. Beşiktaş- Fenerbahçe derbisine 1814 Fenerbahçe taraftarının alınmasına karar verdi.

BEŞİKTAŞ'IN KOZU ABOUBAKAR

Yaklaşan Fenerbahçe derbisi öncesi yönetim, teknik heyet ve taraftarın seferber olduğu Siyah Beyazlı kulüpte bir isim derbiye özel hazırlanıyor. O da Kara Kartal'ın süper golcüsü Vincent Aboubakar. Bu sezon attığı gollerle Beşiktaş'ın gol yükünü çeken 31 yaşındaki forvet oyuncuyla teknik heyetin yakından ilgilenerek derbiye özel motive ettiği belirtildi. Süper Lig'de forma giydiği son 3 karşılaşmada suskun kalan Aboubakar da Fenerbahçe'ye gol atarak bu sessizliği bitirmek istiyor. Tecrübeli krampon bu sezon 20 karşılaşmada 8 gol, 2 asistlik katkı sağladı. Bu gollerin 4'ünü ligde attı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki