BEŞİKTAŞ TARAFTARINA MÜJDE!

Eurocup'ta yoluna emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş Emlakjet, yarı finalde eşleştiği Bourg Bresse maçını Sinan Erdem'de oynayacak...
Haberin yayılanma tarihi:14 Mart 2024, Perşembe

POTANIN KARTALLARI FİNALE KOŞUYOR;

Avrupa'nın en prestijli ikinci basketbol organizasyonu olan Eurocup'ın, dün oynanan çeyrek final maçında 18 sayı geriye düşen Beşiktaş Emlakjet, İsrail temsilcisi Hapoel Tel Aviv'i 94-89 mağlup ederek organizasyonda yarı finale yükseldi. Turnuvanın bu turunda Fransız ekibi Bourg Bresse ile eşleşen Siyah-Beyazlılar, 2 galibiyete ulaşan takımın finale yükseleceği seride ilk maçı 26 Mart Salı günü deplasmanda oynayacak.

SİNAN ERDEM'DE 16 BİN KARTAL!

Eurocup'ta oynadığı tüm maçları 3200 seyirci kapasiteli BJK Emlakjet Spor Salonu'nda oynayan Beşiktaş, 29 Mart Cuma günü oynanacak rövanş karşılaşmasını kapasitesi 16 bin olan Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynama kararı aldı. Beşiktaş Emlakjet Genel Menajeri Nedim Yücel, kararı sosyal medya hesabından resmen açıkladı. Bu sezon sadece 2 Aralık 2023'teki Fenerbahçe Beko maçını Sinan Erdem'de oynayan Siyah-Beyazlılar, taraftarının yoğun desteği ile müsabakadan 68-64 galip ayrılmıştı.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki