BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN AHMET NUR ÇEBİ VE YÖNETİMİNİ PROTESTO HAZIRLIĞI!

Siyah Beyazlılarda işlerin kötü gitmesi ve alınan istenmeyen sonuçların ardından taraftarların, iç sahada oynanacak Gaziantep FK mücadelesinde protestoya hazırlandığı iddia edildi...
Haberin yayılanma tarihi:29 Ekim 2023, Pazar

BEŞİKTAŞ'TA SULAR DURULMUYOR;

Şenol Güneş'in istifası, Ahmet Nur Çebi'nin genel kurur kararı almasının üstüne takımın aldığı mağlubiyetlerin ardından tepkiler büyümeye devam ediyor. Taraftarların 30 Ekim Pazartesi günü oynanacak Gaziantep FK karşılaşmasında tarihi bir protesto yapacağı iddia edildi. Hem statta hem de çevresinde yoğun bir tepki olacağı belirtildi.

LİG VE AVRUPA ZORA GİRDİ

Henüz ekim ayının başında Beşiktaş iki büyük hedefinden de çok uzaklaştı. Süper Lig'de liderle arasında çift haneli puan farkı var. Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde grup sonuncusu. Ön elemeler hariç oynanan 12 maçta 5 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Galibiyet oranı ise yalnızca yüzde 36.

BURAK YILMAZ İLE DEVAM EDİLDİ

Şenol Güneş'in istifasının ardından Ahmet Nur Çebi yönetimi seçime kadar Burak Yılmaz ile devam etme kararı almıştı. Henüz UEFA Pro-Lisansı bulunmayan Burak Yılmaz, Bodo/Glimt maçında kulübeden hocalık yapmıştı. Beşiktaş, Burak Yılmaz yönetiminde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet aldı ve önlerinde oynanacak 9 karşılaşma daha var.

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki