BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNDEN HOCASINA 5 MAÇLIK KREDİ!

Yönetimden 5 maçlık kredi iddiası! Ismael...
Haberin yayılanma tarihi:29 Temmuz 2022, Cuma

VALERİEN DUYMASIN!

Şampiyonluk yarışına geçen sezon gibi erken havlu atmak istemeyen Siyah Beyazlı yönetim, ilk haftalarda başarılı sonuçlar gelmezse Fransız teknik adamı gönderecek. Gedson, Cenk Tosun, Weghorst, Muleka ve Saiss gibi güçlü isimlerle kadroyu donatan Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, Fransız teknik adamdan bu transferlere yakışır sonuçlar bekliyor. Geçtiğimiz sezon hocaya sabır gösterildiği için şampiyonluk yarışına erken havlu atıldığını düşünen yönetim bu riski tekrar yaşamak istemiyor.

ISMAEL'İ KAMÇILADI

Valerien'in özellikle hücum hattındaki transferlerin kamp dönemine yetişmesi talebi ve bu isteğin gerçekleştirilmesi de yönetimin kararında etkili oldu. Yönetimin tamamının görüş birliğiyle aldığı bu karar Fransız teknik adamı daha da kamçıladı. Ismael, Siyah/Beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede "Bu sezonun ne kadar önemli olduğunun farkındayım. İstediğimiz transferleri de yapıyorsunuz. Ben ve ekibimin beklentilerinizi karşılayacağımızdan eminim" dediği öğrenildi.

SERDAR AFFEDİLDİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı'nın affedildiğini söyledi. Genç oyuncunun kendisine geldiğini ve özür dilediğini belirten Çebi “Geldi, sarıldık ve öpüştük. Aynı şeylerin bir daha yaşanmayacağını ümit ediyorum. Şimdi devam ediyoruz. Beşiktaş altyapısından yetişen çocukların hassas olması gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Yaşandı, oldu ve bitti. Belki de hayırlara vesile oldu. Özellikle altyapıdaki diğer oyuncular için” dedi.

Türkiye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki