''BEŞİKTAŞ ZOR ZAMANLARDAN GEÇTİĞİ İÇİN BURADAYIM!''

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Sky Sports'a konuştu...
Haberin yayılanma tarihi:07 Ocak 2024, Pazar

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

''Biz, oyuncuların kariyerlerini bitirebileceği bir yer olmayacağız. Bizi tekrar savaşçı bir takım haline getirebilecek genç oyunculara odaklanacağız. Taraftarlarımızın sahip olduğu mantalite de bu. Asıl zorluk, altyapı oyuncularımızı başka kulüplere kaptırmış olmamız. Bu büyük bir hataydı. Sonra da panikle transferler yapıldı. İyi planlama yapmadılar. Olağanüstü kongreyi bu nedenle istemiştim. Şimdi yapılacak iş bu sorunları çözmektir.''

'KAZANMAMIZ GEREKİYOR'

Türkiye'de bir fabrika gibiyiz. Akademimiz her yıl üç ila dört oyuncu yetiştiriyor. Almanya'daki gözlemcilik ağımızı da geliştireceğiz. Hollanda, İsviçre, Belçika ve Avusturya'daki iyi Türk oyunculara da odaklanıyoruz. Bütçemizin daha büyük bir kısmını onlara yatırım yapmaya ve genç yetenekleri keşfetmeye ayıracağız. Bu çok önemli. Stratejimizi altyapıdan gelen oyunculara dayanacak şekilde değiştireceğiz.

Quaresma ve Atiba'yla iyi bir şekilde vedalaşabilmek için Fenerbahçe maçına davet ettim. Önceki yönetim onlara doğru şekilde saygı göstermedi. Efsanevi Beşiktaşlılardan oluşan bir iskelet kurdum. Bayern Münih tarzı bir kuruluş gibi. Bunu ilk kez yapıyoruz. Hedef Avrupa'da en çok tanınan kulüp olmak. Tabii ki kazanmamız gerekiyor. Bunlar zor zamanlar ama ben de bu yüzden buradayım. Bu zaman alacaktır.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki