BEŞİKTAŞ'A FORVET TRANSFERİ MÜJDESİ!

Siyah-Beyazlılar, yeni sezonda iddialı bir kadro için çalışmalarını sürdürürken hem takıma katılacak hem de takımdan ayrılacak isimler konusunda çarpıcı gelişmeler yaşanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:15 Mayıs 2024, Çarşamba

SVENSSON PLANLARI BOZDU;

Kara Kartal’da Jonas Svensson’un form grafiği yükseliyor. Devre arasında takıma katılan ve ilk maçlarda eleştirilen Norveçli oyuncu, son haftalarda 11’in değişmez ismi oldu. Deneyimli sağ bek, Corendon Alanyaspor deplasmanında özellikle savunmada başarılı oyun sergiledi. Svensson, Alanya’da girdiği 7 ikili mücadeleyi kazandı. Norveçli sağ bek, 4 kez de top çalarak rakip atakları kesti. Hücumda da başarılı bir grafik çizen Svensson, yüzde 98 isabetli pas oranı yakaladı. 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, attığı 6 uzun topun 5’ini takım arkadaşlarıyla buluşturdu.

GHEZZAL KALMAK İSTİYOR

Bu sezon ligde şampiyonluk yarışından uzak kalan ve gelecek sezonun çalışmalarına hız veren Beşiktaş’ta iç transferde hareketli günler yaşanıyor. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve sezon içerisinde opsiyonunu kaldıran Rachid Ghezzal’ın geleceği belirsiz durumda. Ghezzal sözleşmesi sona erse bile Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamak istiyor. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 32 resmi maça çıkan Rachid Ghezzal bu karşılaşmalarda 1 gol, 5 asistlik skor katkısı sağladı.

BENFICA'DAN SÜRPRİZ ATAK

Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Arouca karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu. Alman teknik adam, Beşiktaş’ın da transfer gündemine gelen Angel Di Maria’nın takımda kalmasını istediğini söyledi. Schmidt, “Umarım Di Maria, Benfica’da devam eder. Bu konuda umutluyum. Henüz bir karar vermedi. Onunla bir yıl daha geçirmek isterim” ifadelerini kullandı. Benfica’da bu sezon 48 maçta süre bulan Arjantinli Angel Di Maria, 17 gol attı ve 15 asist yaptı. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan deneyimli oyuncunun geleceğinin lig bitiminde netleşmesi bekleniyor.

HALLER MÜJDESİ

Yeni sezonun kadro planlamasını ve transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta Sebastien Haller’in ismi yeniden gündeme geldi. Alman basınından Bild’de yer alan haberde Beşiktaş’ın tecrübeli golcüyle ilgilendiği ve Borussia Dortmund’un ayrılığa izin verdiği belirtildi.

Haller’in Borussia Dortmund’da aldığı süreden memnun olmadığına dikkat çekilirken forvet rotasyonunda Niclas Füllkrug’un gerisine düştüğü ifade edildi. Haberde, Beşiktaş’ın ara transfer döneminde de kadrosuna katmak istediği Haller için düşük bir ücret talep edebileceği aktarıldı.

Sebastien Haller, Borussia Dortmund formasıyla bu sezon 18 maça çıktı. Haller, bu karşılaşmalarda 3 kez ağları havalandırırken 1 asist kaydetti. Dortmund kariyerinde kupası olmayan Haller’in bu sezon Şampiyonlar Ligi’ni kazanma ihtimali bulunuyor.

LO CELSO ÖNERİSİ

Orta saha transferi konusunda Siyah-Beyazlılar’ın gündemine yeni bir ismin geldiği ortaya çıktı. Beşiktaş’a menajerler aracılığıyla Tottenham Hotspur’un Arjantinli orta sahası Giovanni Lo Celso’nun önerildiği bildirildi.

İngiliz ekibi ile 1 yıl daha kontratı olmasına rağmen takımdan ayrılmak isteyen yıldızın, şartların oluşması halinde Beşiktaş’a imza atabileceği belirtildi. Beşiktaş Yönetimi’nin de şu anda yıldız oyuncuyu değerlendirdiği ve alınacak karara göre sezon sonu teklif yapılabileceği öğrenildi. Tottenham formasıyla bu sezon 23 maçta 590 dakika sahada kalan Lo Celso takımı adına 2 gol, 2 asistlik performans ortaya koydu.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki