BEŞİKTAŞ'A ''TANGOCU'' SAĞ BEK!

Süper Lig'in 12. haftasında Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki ilk maçtan 3 puanla ayrılarak milli araya moralli girdi...
Haberin yayılanma tarihi:16 Kasım 2023, Perşembe

Milli Arayı Fırsat Olarak Gören Siyah-Beyazlılarda Gözler Transfere Çevrildi;

Burak Yılmaz'ın istifasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Çalımbay, basın toplantısında transfer yapılacağının sinyallerini vermişti. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için Arjantin basınından sürpriz bir transfer iddiası geldi. TYC Sports'tan Germán García Grova'nın haberine göre Beşiktaş, Arjantin Premier Ligi ekiplerinden Estudiantes forması giyen Leonardo Godoy'un transferi için kulübüyle anlaştı. Germán García Grova, Arjantinli sağ bek için Kartal'ın kasasından 2 Milyon Dolar çıkacağını aktardı.Leonardo Godoy'un Beşiktaş'a transfer olup olmayacağı yönündeki kararını birkaç hafta içerisinde vereceği belirtildi.

BONSERVİSİ PAYLAŞILACAK

Ayrıca Godoy'dan gelecek bonservis ücreti, formalarını giydiği Atletico Rafaela, Tallares ve Estudiantes arasında paylaşılacak.

%50'lik payı Estudiantes'in alacağı belirtilirken, diğer %50'nin %40'ı Talleres'e, %10'u ise Atletico Rafaela'ya gidecek.

2020 yılından bu yana Estudiantes forması giyen 28 yaşındaki defans oyuncusu, özellikle bu yıl ortaya koyduğu performansla dikkat çekiyor.

2023'te Arjantin ekibiyle 44 maçta görev alan deneyimli sağ bek, 4 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.Estudiantes ile 31 Aralık 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Godoy'un güncel piyasa değeri 3 Milyon 500 Bin Euro.

beİN

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki