BEŞİKTAŞ'IN GÜNLÜĞÜ!

Beşiktaş'ta neler oluyor?.. Semih Kılıçsoy, Joe Worrall, Cenk Tosun ve Ante Rebic'le ilgili gelişmeler...
Haberin yayılanma tarihi:18 Şubat 2024, Pazar

ADA'DA SEMİH KILIÇSOY DÜELLOSU;

İngiliz basını, Beşiktaş'ın yükselen yıldızı Semih Kılıçsoy'u Aston Villa ile Arsenal'in takibe aldığını yazdı."Sportwitness"a göre; iki kulüp Semih'in durumunu mercek altına aldı. Haberde; 'Arsenal, gelişmekte olan genç yeteneği yaz transfer dönemine kadar izleyecek. Aston Villa da genç oyuncuyu takip ediyor" ifadelerine yer verildi. Yönetimin ise Semih için 50 Milyon Euro istediği iddia edildi.

Bonservisi Alınacak

Beşiktaş'ın devre arasında Nottingham Forest'tan kadrosuna kattığı Joe Worrall, Beşiktaş formasıyla 2 maça çıksa da 91 dakika sahada kalabildi. Ancak İngiliz stoper gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Taraftarlardan tam not alan Worrall, teknik direktör Santos'un da güvenini kazandı. Yönetim, bonservisini almak için önümüzdeki ay harekete geçecek.

'Bu Muameleyi Hak Etmedim.'

Üç yıldır maaşında her hangi bir iyileştirme yapılmaması Cenk Tosun'u Beşiktaş'la yol ayrımına getirdi.Tecrübeli futbolcunun bu yüzden farklı ülkelerden takımlar aradığı ve hedefinin ABD veya Avustralya'ya gitmek olduğu iddia edildi. Cenk'in yakın çevresine; 'Ben bu muameleyi hak etmedim' diye de dert yandığı ileri sürüldü.

Rebic Yolcu

Beşiktaş'ın sezon başında Milan'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Ante Rebic, Siyah-Beyazlılarda istediği ortamı bulamadı. Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'dan sonra Fernando Santos yönetiminde de forma şansı bulamayan Hırvat yıldızın, sezon sonunda ayrılma kararı aldığı belirtildi. Ante Rebic, yeniden İtalya'ya dönmek istiyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki