BEŞİKTAŞLI FUTBOLCU VE ARKADAŞLARI ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Gambiya Milli Takımı uçağında kriz...
Haberin yayılanma tarihi:11 Ocak 2024, Perşembe

Afrika Uluslar Kupası İçin Yaptığı Uçuş Sırasında Birçok Oyuncu Uçaktaki Oksijen Eksikliği Nedeniyle Bayıldı. Uçak, Gambiya'ya Geri Döndü;

Beşiktaş'ın 31 yaşındaki stoperi Omar Colley ve Ankaragücü'nün 29 yaşındaki forveti Ali Sowe'un da yer aldığı Gambiya Milli Takımı kafilesini, Afrika Uluslar Kupası için Fildişi Sahili'ne götürmek üzere yola çıkan uçakta şok bir olay yaşandı. Sane Malang'ın haberine göre Gambiyalı oyuncuları Fildişi Sahili'ne taşıyan uçakta çok sayıda oyuncu oksijen yetersizliğinden dolayı bayıldı. Gambiya'da, iki futbolcu olaydan ciddi şekilde etkilendi ve son antrenmana katılmadı.

Afrika Uluslar Kupası C Grubu'nda ilk maçında 15 Ocak Pazartesi Senegal ile karşılaşacak olan Gambiya Milli Takımı'nı taşıyan uçağın yaşananların ardından Gambiya'ya döndüğü belirtildi.

BEŞİKTAŞ RESMİ SİTESİNDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Siyah Beyazlı kulüp resmi sitesinden Onana ve arkadaşlarına geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Gambiya Milli Takımı'nın Afrika Kupası için yaptığı uçak yolculuğunda uçağın boyutu nedeniyle yaşanan oksijen eksikliğinden etkilenen futbolcumuz Omar Colley ve Gambiya Milli Takımı kafilesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Futbolcumuzla temas sağlanmış, kendisinin ve takım arkadaşlarının sağlığının iyi olduğu öğrenilmiştir.

Saygılarımızla.

Etiketler: Onana   Gambiya   Kriz   uçak   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki