BEŞİKTAŞLI FUTBOLCUYU GALATASARAY PERSONELİ Mİ KAÇIRDI?

Sözleşmesini tek taraflı feshederek Beşiktaş ile yollarını ayıran Victor Ruiz ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı...
Haberin yayılanma tarihi:19 Temmuz 2020, Pazar

Geçtiğimiz Perşembe günü Türkiye'den ayrılan 31 yaşındaki İspanyol stoperi havaalanına götüren aracı, Galatasaray kulüp personelinin ayarladığı ifade edildi.

Beşiktaş ile hafta içi sözleşmesini feshederek yollarını ayıran Victor Ruiz konusunda sürpriz bir detay ortaya çıktı.. Pandemi sürecindeki alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle tek taraflı olarak Siyah-Beyazlı kulüple yollarını ayıran 31 yaşındaki İspanyol stoper, geçtiğimiz perşembe günü Türkiye'den ayrıldı.

Ruiz'i havalimanına götüren aracı ayarlayan kişi ise şaşkınlık yaşanmasına neden oldu. İşte o detay... 

Galatasaray'dan bir kulüp personelinin tecrübeli oyuncunun havalimanına yolculuğu için özel araç ayarladığı kaydedildi. Bu ayrıntı, Victor Ruiz'in yeni sezonda adresinin Florya olacağı dedikodularını artırdı. Tecrübeli savunmacının menajerinin, sarı-kırmızılı yönetimle bir görüşme yaptığı da iddia edilmişti. Sezon başında Siyah-Beyazlı ekiple sözleşme imzalayan 31 yaşındaki stoper, Beşiktaş formasıyla çıktığı toplam 26 karşılaşmada 1 asist yaptı.

Sabah 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki