BEŞİKTAŞ'TA HANSİ FLİCK LİSTE BAŞI!

Yeni teknik adamın kim olacağı şimdiden merak konusu olurken, Beşiktaş yönetimi bu konuda oldukça hassas bir çalışma yürütüyor...
Haberin yayılanma tarihi:19 Nisan 2024, Cuma

YENİDEN ROTA ALMAN İSİM

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş, rotasını yeniden Hansi Flick’e çevirdi. Son olarak Alman Milli Takımı’nı çalıştıran tecrübeli hoca için yeniden girişimler başlayacak. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, özellikle yabancı hoca konusunda ısrar etmişti.

LİSTENİN İLK SIRASINDA HANSİ FLİCK

Nitekim Flick de listenin ilk sırasında yer alıyor. Yönetim cephesi ise yerli teknik adam istese de ilk etapta 59 yaşındaki çalıştırıcı ile görüşme yapılacak. Daha önce yapılan görüşmede Alman çalıştırıcı, ara dönemde prensip olarak görev kabul etmeyeceğini belirtip, sezon sonu için randevu vermişti. Santos ile yol ayrımına giren yönetim, 17 kişilik yerel yabancı teknik adam listesi yaptı. Flick, listenin 1 numarasına yazıldı. Temas kurulan tecrübeli çalıştırıcı ile bir araya gelinip, yüz yüze konuşma kararı çıktı.

LİSTE KABARIK

Çok üst düzeyde bir hoca ile çalışmak istenilen Beşiktaş’ta, Flick’in natifleri ile de temaslar sürüyor. Antalya’da kalacağını açıklayan Sergen Yalçın’ın yanı sıra Erol Bulut da halen listede.

YABANCI TERCİHLER

Diğer yabancı teknik adam adayları ise şöyle: Niko Kovac, Maurizio Sarri, Gennaro Gattuso, Joachim Löw, Bronckhost.

Fanatik 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki