BJK BAŞKANLIK SEÇİM KONGRESİ EMİN ELLERDE!

3 Aralık tarihinde gerçekleşecek Beşiktaş başkanlık seçimini kongresini, kimin yöneteceği konusunda 2 adayda ortak tek isimde birleştiler...
Haberin yayılanma tarihi:24 Kasım 2023, Cuma

KONGRE BAŞKANI AV. AHMET AKPINAR;

Beşiktaş'ın yeni başkanını seçmesine günler kala, Aralık ayının ilk haftası gerçekleşecek kongrenin de detayları belli olmaya başladı. Başkan Adayları Serdal ADALI ve Hasan ARAT'ın Eyül ayında gerçekleştirilen BJK tüzük tadil kongresini başarıyla yöneten Disiplin kurulu başkanı Av. Ahmet AKPINAR'ın idaresinde gerçekleşmesi konusunda ortak karara vardılar.

Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısını Kim Yönetecek?

 2 Aralık Cumartesi günü yapılacak BJK Olağan idari ve mali genel kurulunu kimin yöneteceği konusu ise halen belirlenmedi. Hatırlanacağı üzere Ahmet Nur ÇEBİ ve yönetimi, resmi siteden duyuru yaparak seçim tarihini öne almıştı.

İşte O Açıklama;

Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihleri, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda görülen lüzum üzerine öne çekilmiştir.

Bu doğrultuda;

Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 25 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecektir. 25 Kasım Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 2 Aralık Cumartesi günü yapılacaktır.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü yapılacaktır. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir.

Kongre Üyelerimizin ve kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

DUYDUK MU? / Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki