"Boateng Oynamak İstemiyor"

Gana Teknik Direktörü Charles Akonnor, Sudan ile yapılacak 2021 Afrika Uluslar Kupası eleme maçları kadrosunu açıklarken, Beşiktaş forması giyen Kevin-Prince Boateng ile ilgili flaş sözler sarf etti...
Haberin yayılanma tarihi:03 Mart 2020, Salı

Boateng'e 23 Kişilik Listede Yok

Akonnor, 23 kişilik kadroyu açıklarken, bir dönem Fenerbahçe'de de giyen Andre Ayew'i kadroya çağırdı. Gana Teknik Direktörü, Beşiktaş forması giyen ve attığı gollerle dikkat çeken Boateng'e 23 kişilik listede yer vermezken, bunun sebebini açıkladı. Charles Akonnor 32 yaşınfaki yıldız ile ilgili olarak, "Boateng ile konuştuk. Bir daha Gana için oynamak istediğini sanmıyorum." dedi. 

Boateng'in Gana Karnesi

Gana Milli Takımı formasını ilk olarak 5 Haziran 2010'da sırtına geçiren ancak 2014'ten bu yana milli takıma çağrılmayan Boateng, 15 maçta 2 gol kaydetti. Öte yandan Boateng 2011 yılında Gana Futbol Federasyonu'na bir mektup yollayarak milli takımı bırakmak istediğini belirtmiş, daha sonra bu kararından vazgeçmişti.

Boateng'in Beşiktaş Performansı

Siyah Beyazlıların devre arasında Barcelona'dan kiralık olarak transfer ettiği tecrübeli oyuncu, Süper Lig'de 4 maçta 240 dakika süre aldı ve 2 gol attı.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki