Boluspor - Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

Beşiktaş, Boluspor ile kupada sezonun 3. maçında deplasmanda karşılaşacak.
Haberin yayılanma tarihi:19 Aralık 2016, Pazartesi

Süper Lig'de ilk yenilgisini alan Kara-kartal TFF 1. Lig ekibi karşısında Türkiye Kupası'ndaki 3. galibiyetini alma peşinde. Peki Boluspor - Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak ekranlara gelecek. Son bilgiler ve gelişmeler bu sayfada olacak... Süper Lig'de bu sezon ilk yenilgisi Kasımpaşa deplasmanında alan Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası'nda Boluspor'a konuk oluyor. İlk maçında Darıca Gençlerbirliği'ni mağlup eden Beşiktaş ikinci maçında Kayserispor'u yenmişti. Beşiktaş Bolu'yu yenerek 3'te 3 yapmak istiyor.

Siyah-beyazlı takımda Caner Erkin, Talisca ve Aras Özbiliz'in sakatlıkları devam ediyor. Teknik direktörü Şenol Güneş’in Boluspor'a karşı da diğer kupa maçlarında olduğu gibi yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor.

Boluspor - Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta?

Bolu Atatürk Stadı'nda yarın oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak maç A2TV'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

Ev sahibi Boluspor D Grubu'nda 3 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Bolu beyi ilk maçında Kayserispor'a 3-0 mağlup olmuş ikinci hafta da ise sahasında Darıca Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etmişti. TFF 1. Lig'de son hafta maçında Şanlıurfaspor'a 4-0 yenilen Boluspor 26 puanla 4. sırada bulunuyor.


Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki