''Bu Arzu Şampiyonluk İçin Yeter''

Şenol hoca, milli arada yapılan takım çalışmasında yedek ağırlıklı takıma şu sözlerle özgüven aşıladı: Herkes yerine oynayan ismi zorlamayı sürdürsün. Bu arzu şampiyonluk için yeter!
Haberin yayılanma tarihi:26 Mart 2016, Cumartesi

Beşiktaş’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, dünkü idman öncesinde öğrencileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Milli takımlarda bulunan ve sakatlığı süren isimlerin dışında kalan futbolcularını etrafına toplayan tecrübeli hoca, yedek ağırlıklı isimlerden oluşan oyuncularına özgüven aşıladı. Önlerinde lig şampiyonluğu için oldukça kritik 8 maç olduğunu söyleyen Güneş, “Oynayan, oynamayan herkese kalan 8 haftada ihtiyacım var. Yedek oyuncular, yerine oynayanla rekabete girer ve onun performansını yükseltmesini sağlar. Ben oynayan oynamayan herkese bu gözle bakıyorum” ifadelerini kullandı.

‘Her şey bizim elimizde’

Ligde 26 haftanın sonunda liderlik koltuğunda oturduklarını hatırlatan Güneş, “Şampiyonluğa yakın olan takım biziz. Her şey bizim elimizde. Geçmişten gelen tecrübemizle beraber sadece ilk oynayacağımız maça bakacağız. Diğer takımlar ne yapmışlar ona bakmayacağız. Önümüzde 8 tane final maçı var. Önümüzdeki ilk maçı kazanmazsak geriye kalan periyodun bir anlamı kalmıyor. Herkes daha dikkatli olsun. Arkadaşlarını zorlasın. Bu arzu şampiyonluk için yeter” sözlerini sarfetti.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki