'BU KADAR ACİZ BEŞİKTAŞ GÖRMEDİM!'

Derbinin ardından ardından Tivibu Spor'da ekran karşısına çıkan Tümer Metin, Beşiktaş'ın maçtaki performansını ve kötü gidişatını yorumladı. Metin, daha önce bu kadar aciz bir Beşiktaş görmediğini ifade etti...
Haberin yayılanma tarihi:10 Aralık 2023, Pazar

ESKİ YÖNETİME GÖNDERME;

Tümer Metin, Beşiktaş'ın böyle bir performanını daha önce görmediğini dile getirirken, bu kadroyu kuranlara da eleştirilerde bulundu. "35-40 senedir gerek oynadım, gerek maç izledim. Hiç bu kadar aciz ve ne yaptığını bilmeyen bir Beşiktaş görmedim. Soruyorum; bu kadroyu inşa edenler ne düşündüler, neye hizmet ettiler, ne hayal ettiler, nasıl oyuncu seçtiler?"

FUTBOLCULARA SERT ELEŞTİRİLER!

Tümer Metin, sahadaki Beşiktaşlı futbolcuları şu sözlerle eleştirdi: "İkinci golden hemen önce, Fenerbahçe üst üste 5 defa seken topu kazandı ve Beşiktaş kendi ceza sahasından çıkamadı. Benim canım sıkılır sahanın içinde rakibe sarardım, sinirlenirsin, takım arkadaşını silkelersin. Arkadaşım sen dert etmeyeceksen ben niye dert edeyim? Zaten takımı kuranlar dışarıda, nasıl temizlenecek şimdi düşünüyoruz."

BEŞİKTAŞ NE YAPMALI?

Beşiktaş'ın mevcut durumunu da yorumlayan Tümer Metin, "Bazen zararın neresinden dönersen kardır. Kangreni kesersen vücuda yayılmasını engellersin. Beşiktaş bu eşikte, bence burası daha sağlıklı incelenmeli." ifadelerinde bulundu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki