BURAK YILMAZ 'HAVLU ATMADIK!'

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi...
Haberin yayılanma tarihi:22 Ekim 2023, Pazar

''ÇOK ÜZGÜNÜZ''

İkinci yarıda oyunun hakimi olduklarını dile getiren Burak Yılmaz, “İlk 20 dakika iyi başladık. Ama 20 dakika sonunda oyunu verdik. Sonrasında kırmızı kart penaltı. İkinci yarı oyunun hakimi bizdik. İstediğimiz oyun buydu. Oynamak istedik ve 10 kişiyle de oynadık. Golü de bulduk sonrasında penaltı. Çok üzgünüz. Bazı insanlar beni tebrik ediyor, hayır üzgünüz. En kötü berabere kalmamız lazımdı demiyorum. Kazanmamız gereken bir maçtı. Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Bayern Münih maçında başarılar diliyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Maçtan sonra bizi çağırıp, bağırlarına basmaları bizim için çok önemliydi. Bizi bir sonraki maç için motive ediyor” ifadelerini kullandı.

“HALİL UMUT MELER İLE İLGİLİ KONUŞMAK İSTEMİYORUM”

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler’in performansı hakkında Burak Yılmaz, “Ali Şansalan olmuş, Halil Umut Meler olmuş beni etkilemez. Halil Umut Meler ile ilgili konuşmak istemiyorum. Kart, penaltı vesaire bir şey demiyorum. Sahanın içinde başka bir şey var. Bunları ben çok iyi bilirim. Onun için Halil Umut Meler ile alakalı konuşmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Siyah-Beyazlı ekipteki kaosun sahaya yansımadığını söyleyen Yılmaz, “Kaos ortamı var. Futbolcuların etkilendiğini düşünmüyorum. Taraftarımız geldi, destekledi. Kaosun sahaya yansıdığını düşünmüyorum. Başka yönetimlere yansıdı ama. Beşiktaş’ta bir kaos var. Hadi biz de vuralım olmasın. Beşiktaş’ın kaosu kendi içindedir. Yönetenler etkilenmemeli. Onların yönetimi etkilenmiştir” diye konuştu.

“BENİM ETKİLENDİKLERİM BUGÜN SAHADA OLAN BAŞKA ŞEYLER”

Igor Tudor’un yardımcılarının teknik ekibe dahil edilmesiyle ilgili de konuşan Burak Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: “Kulüp yalanlıyor, ben etkilenmiyorum. Gereksiz gündem oluyor. Yeni başkan gelip bana teşekkür ettiği zaman teşekkür edip gideceğiz. Bana görev verdiler ve en iyisini yapmaya çalışıyorum. Kendim aldım yardımcıları. Hocanın ekibindelerdi ben rica ettim yönetim de beni kırmadı. Benim etkilendiklerim bugün sahada olan başka şeyler. Beşiktaş’ta kaos varken hadi biz de vuralım. Bu yakışmıyor. Futbol oynarken de şahit oldum. 8, 9 puandan gelip neler olduğunu biliyoruz. Kesinlikle havlu atmadık. Ümraniye’de kaos yok. Avrupa maçımız var ona konsantre olacağız. Pazartesi günü taraftarımızın kaos olmadığını göstereceğini düşünüyorum. Seçim olur, bir şey olur ama Beşiktaş taraftarı takımına sahip çıkacaktır.”

“CHAMBERLAIN BİZİM EN DEĞERLİ OYUNCULARIMIZDAN BİRİSİ”

Chamberlain’in ilk 11’de değerlendirilmemesi sorulan Burak Yılmaz, “Chamberlain bizim ilk 11 oyuncumuz. Zaten şu dönemde bu oynamıyor diye düşünmemek lazım. Perşembe günü Avrupa maçımız var. Chamberlain bugün girdi, harika bir oyun oynadı ve gol attı. Keşke başlasaydı keşke oynasaydı gibi düşünceler olabilir. Gedson’dan yana tercih kullandık. Dün onunla konuştuk. Başlamak istediğini söyledi. Oyuncularımız hepsi değerli. Chamberlain bizim en değerli oyuncularımızdan bir tanesi” şeklinde konuştu.

Masuaku’nun milli takımdan geç geldiği için 11’de olmadığını belirten Burak Yılmaz, “Sakat gitmişti. Orda da oynayamadı. 1 gün bizimle çalıştı. O yüzden başlamadık. Tercihimiz bu yöndeydi. Zaynutdinov’u orada düşündük. O da olumlu değildi ilk yarı ve ikinci yarı Masuaku ile başladık. İsimler önemli değil. Oyuncu arkadaşların niyetini biliyoruz. Geç geldiği ve sakatlığı olduğu için Masuaku 11’de oynamadı” dedi.

Amartey’in performansı hakkında gelen bir soru üzerine Burak Yılmaz, “Performansı inişli çıkışlı olabilir. İyi ya da kötü oynayabilir. Bizim oyuncumuz. Aslan gibi bir çocuk. Niyetinden ve performansından memnunuz. Eric arka adalesinden sakat. Necip var, Beşiktaş’ın demirbaşı. Kaptanımız çok değerli. Bodo Glimt maçında o oynayacak muhtemelen. Bütün oyuncularımdan memnunum. Kötü oyun olacaktır. Bunların sorumlusu benim. Onlarla alakalı en ufak kötü bir şey duymayacaksınız” diye konuştu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki