BÜYÜK USTA RAUF TAMER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

Beşiktaş’ta evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında hayatını kaybeden Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi...
Haberin yayılanma tarihi:23 Ekim 2023, Pazartesi

BAŞIMIZ SAĞOLSUN;

Rauf Tamer, son köşe yazısını bitirdikten sonra dün öğle saatlerinde evinde fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Tamer, yakınları tarafından kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DOST VE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Spor muhabiri olarak başladığı mesleğini 64 yıl boyunca sürdüren Rauf Tamer için öğle namazını takiben Zincirlikuyu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Taziyeleri oğlu Emir Tamer ile gelini Ayça Akoğlu Tamer’in kabul ettiği cenazeye, ailesi ve yakınlarının yanı sıra eski İçişleri Bakanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, eşi Sema Doğan, siyasetçiler Mehmet Akif Hamzaçebi, Mehmet Sevigen, Mehmet Ağar, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın eşi Berna Yılmaz, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray eski başkanlarından Faruk Süren, gazeteciler Yalçın Bayer, Oral Çalışlar, Nazlı Ilıcak ile oğlu Mehmet Ali Ilıcak, Canan Barlas, Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Coşkundeniz, gazeteci Mehmert Ali Birand'ın oğlu Umur Birand, Cengiz Çandar, Nagehan Alçı, eski Beşiktaşlı futbolcu Feyyaz Uçar, TV-sinema oyuncuları Can Kolukısa, Burak Sağyaşar, Hatice Şendil ve iş insanı Hüsnü Özyeğin’in de aralarında bulunduğu siyaset, basın, iş ve sanat dünyasından önemli isimler katıldı. Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü sahibi Rauf Tamer, cenaze namazının kılınmasının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verildi.

"SON YAZISINI TESLİM ETTİKTEN SONRA VEFAT ETTİ"

Rauf Tamer’in oğlu Emir Tamer "Söyleyecek birşey yok. Babam 86 yaşında son yazısını yazdıktan sonra; son ana kadar, son nefesine kadar çalışarak, yazısını teslim ettikten sonra vefat etti. Dile kolay, 64 sene basın emekçisiydi, gazetecilik yaptı. Söyleyebileceğim 64 yıl Türkiye’de bu mesleği yapıp, bu kadar sevilen sayılan bir insan olmak babam hakkında herşeyi söylüyor zaten. Çok mesaj aldık, Allah okurlarından, sevenlerinden razı olsun. Söyleyecek başka birşey yok zaten" dedi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki