BÜYÜK VURGUN PLANI

Araştırmacı yazar Talip Doğan Karlıbel müthiş bir iddiayı gündeme taşıdı
Haberin yayılanma tarihi:30 Ocak 2015, Cuma

Karlıbel Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, iş adamı Ali Ağaoğlu ve Hüseyin Avni Sipahi'nin bir otelde kentsel dönüşüm pazarlığı yaptığını bu pazarlık rakamının 20 Milyar TL. olduğunu iddia etti. 

İşte DUYDUK MU? İnternet sitesine konuşan Talip Doğan Karlıbel'in iddiaları:

''ALİ AĞAOĞLU şirketler grubu başkanı geçen hafta sonu Uludağ'daki Otelinde, iki çok önemli siyasetçiyi ağırladı. Beşiktaş belediye başkanı Murat Hazinedar ve 17 Aralık operasyonunun baş aktörü Hüseyin Avni Sipahi.

Buluşmanın sebebine gelince. Bir daha ki 5 sene, Beşiktaş ilçesindeki inşaat rantı 20 Milyar TL.  Ali Ağaoğlu ise Beşiktaş ilçesindeki Kentsel dönüşüm projelerine talip bir iş adamı. 4 günlük pazarlık sonucu 10 milyar TL değerindeki projeyi Ağaoğlu aldı. Bunun % 15 komisyon vermek sureti ile Yani 1,5 milyar TL. rant.

Beşiktaş Belediyesindeki iki yönetici bunun dışında, Ağaoğluna Beşiktaşın merkezinde özel bir otopark yapması için yeşil ışık yaktı. Ağaoğlu 10 katlı ve 5 bin aracın sığacağı bir otopark inşaat edecek ve 49 yıl işletmesini alacak.

Bunların tamamını kendi sosyal medya hesabımdan gündeme getirdim ve getiremeyede devam edeceğim. Bu arada hazır sosyal medya hesabı demişken, Ataşehirin Battal İlgezdi'ye yazdıklarımdan dolayı Mahkemece Twitter hesabım kapatılmak isteniyor. Yedek hesabım  @TDKarlibell '' diyerek sözlerini tamamladı.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki