Çakır ve Kalkavan İçin Suç Duyurusu!

Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-BEŞİKTAŞ maçındaki hakem skandalları, gündemden inmiyor...
Haberin yayılanma tarihi:24 Aralık 2019, Salı

Beşiktaş camiasını ayağa kaldıran Fenerbahçe maçındaki hakem yönetimi nedeniyle, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.

Avukat Ali Yavuz Çimen, karşılaşmanın orta hakemi olan Cüneyt Çakır ve VAR'ın başında görev yapan Mete Kalkavan hakkında 'görevi kötüye kullanmak' iddiasıyla kamu davası açılmasını talep etti. Derbide Yaşanan Skandal Hakem Kararları İçin Başkan Nur Çebi 'VAR' Kayıtları Açıklasın' Demişti

ÇEBİ ''VAR KAYITLARINI AÇIKLAYIN!''

SAKIN ola ağzımıza bal çalmak için eski klasik yöntemleri kullanmaya kalkmasın kimse. Lehimize haksız bir-iki karar verip rakibimizi adaletsizlikle boğmaya kalkmayın. VAR protokolünün değişmesini istiyoruz. Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa hem yurt içinde hem yurt dışında çalışacağız. Teniste, voleybolda olduğu gibi teknik kadroya VAR'a müracaat imkânı tanınmalı. VAR kayıtları açıklanmalı. Neyi gizliyorsunuz? Biz de başkaları gibi elimizde kayıt var mı diyelim?

ÇÜRÜK elmaları temizleyin. Aksi halde bütün elmaları yok edeceksiniz. UEFA hakem komitesi ve bu komiteye yakın teması olan bir hakem gözlemcisi ile anlaşmak istiyoruz. Maçlarımızı izleyip bize rapor sunacak. Bu raporları UEFA VE FIFA hakem komiteleriyle paylaşacağız.

Sabah

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki