'ÇALIM TRANSFERDE DEĞİL SAHADA ATILIR!'

Süper Lig'de haftasonu Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak dev maç öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:15 Eylül 2023, Cuma

Kritik Maç Öncesi Şenol Güneş'ten Takıma Uyarı Geldi;

Beşiktaş'ta tüm gözler hafta sonunda oynanacak Trabzonspor maçına çevrilmiş durumda. Bir maçı ertelenen Siyah-Beyazlılar ilk 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik alırken; ev sahibi Trabzonspor ise 4 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet elde etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, zorlu Trabzon deplasmanı öncesi takımı zorlu 90 dakikaya motive etmeye çalışıyor. Oyuncularıyla hafta başından bu yana birçok özel görüşme yapan tecrübeli çalıştırıcı, "Trabzon deplasmanları her zaman zordur. Kolay bir 90 dakikanın bizi beklediğini söyleyemem. Ancak biz iyi, istekli ve arzulu bir takımız. Camiamız bize, ben de size güveniyorum. Üç puanla dönelim, lige yeniden başlayalım" ifadelerini kullandı.

ÇALIMIN SAHADA ATILDIĞINI GÖSTERELİM

Teknik direktör Güneş şu ifadeleri kullandı: "Milli ara nedeniyle bir konsantrasyon kaybı yaşanıyor olsa da bizim için Trabzon'dan alınacak üç puan altın değerinde olacaktır. Bizim sahamızda nasıl bir taraftar gücümüz varsa, onların da var. Her iki taraf da kazanmak için oynayacak. Sizden, hakemin bitiş düdüğüne kadar sahada savaşmanızı istiyorum. Rakibimizin eksik ve zayıf yönlerini biliyoruz, hafta boyunca bunlara çalıştık. Başkanımız geçtiğimiz günlerde "Çalım, transferde atılmaz; sahada atılır" demişti. Bunu gösterme zamanı geldi. Herkes için zorlu bir deplasmandan olan Trabzon'dan zaferle dönelim ve Avrupa sınavı öncesinde moral bulalım."

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki