CARLO ANCELOTTİ İÇİN 5 YIL HAPİS İSTEMİ!

Madrid Savcılığı, Ancelotti'nin Real Madrid'deki ilk döneminde 1 Milyon Euro'dan fazla bir miktarda vergi kaçırdığı gerekçesiyle 4 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılmasını istiyor...
Haberin yayılanma tarihi:06 Mart 2024, Çarşamba

NET KAZANCINI GİZLEMİŞ!

Madrid Cumhuriyet Savcılığı'nın, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, imaj haklarından sağladığı gelirleri vergi makamlarına bildirmediği gerekçesiyle, hapis cezası talep ettiği ortaya çıktı.

Savcılığın iddialarına göre; Ancelotti, Real Madrid'in başında olduğu 2013-2015 yılları arasında, 2014 yılında 386,361 Euro ve 2015 yılında ise 675,718 Euro olmak üzere, toplamda 1 Milyon Euro üzerinde bir geliri vergi beyannamelerinde gizlemiş. Bu nedenle, Madrid Savcılığı, İtalyan teknik direktöre toplamda 4 yıl ve 9 ay hapis cezası verilmesini istiyor.

2 AYRI SUÇLAMA YÖNELTTİ

Relevo'da yer alan haberde, Ancelotti'nin, İspanya'da profesyonel işler için bulunduğunu ve Madrid'de ikamet ettiğini beyan etmesine rağmen, vergi beyannamelerinde yalnızca Real Madrid'den aldığı maaşı gösterdiği, imaj haklarından elde edilen gelirleri ise beyan etmediği belirtiliyor. Savcılık, bu durumu vergi kaçırma olarak değerlendirerek Ancelotti'ye karşı iki ayrı suçlama yöneltti.

4 Temmuz 2013'te Real Madrid ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Ancelotti'nin, Real Madrid tarafından 25 Mayıs 2015'te görevden alınmasına karşın, 2015 yılının Ekim ayına kadar Madrid'in merkezinde bir ev kiralayarak İspanya'da kalmaya devam ettiği, böylelikle o yıl boyunca İspanya'nın, kişisel ve ekonomik ilişkilerinin merkezi olarak kaldığı kaydedildi.

Bu dava, Carlo Ancelotti'nin kariyeri üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilecek ve vergi kaçırma suçlamalarının spor dünyasındaki etkilerine dair geniş çapta bir tartışma başlatabilecek nitelikte.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki