Del Bosque ''Umarım Beşiktaş Şampiyon Olur

İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Del Bosque, " Umarım Beşiktaş şampiyon olur. Şampiyonluğa ulaşırlarsa kutlamalara gitmeye çalışacağım" dedi.
Haberin yayılanma tarihi:06 Mayıs 2016, Cuma

İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente del Bosque, Spor Toto Süper Lig’deki şampiyonluk yarışına ilişkin "Umarım Beşiktaş şampiyon olur. Şampiyonluğa ulaşırlarsa kutlamalara gitmeye çalışacağım" dedi.

Siyah-beyazlılarda 2004-2005 sezonunun bir bölümünde görev alan Del Bosque, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Beşiktaş’ın maçlarını televizyondan izliyorum. İyi futbol oynuyorlar. Umarım Beşiktaş şampiyon olur. Bu başarı beni sevindirir. Uzun zamandır şampiyon olamadılar. Yeni stadın açılışına çağrıldım ama son anda işim çıktığı için gidemedim. Şampiyonluğa ulaşırlarsa kutlamalara gitmeye çalışacağım" ifadelerini kullandı.

İstanbul ve Türkiye’de iyi vakit geçirdiğini aktaran deneyimli teknik adam, "Beşiktaş’ta çok iyi hatıralarımız var. Kulübe çok büyük sempati duyuyorum. Kulüp başkanı, yöneticiler ve teknik kadroyla çok iyi günler geçirdik. Türkiye’ye değer veriyorum ve hayranlık duyuyorum" şeklinde konuştu.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki