DEV ANLAŞMADA İMZALAR ATILDI!

Stadyum isim hakkı için sponsorluk açıklandı…
Haberin yayılanma tarihi:26 Eylül 2023, Salı

HOŞ GELDİN 'BABA' KARTAL;

Beşiktaş Tüpraş ile stadyum isim sponsorluğu konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı. 3 sezon için geçerli olacak anlaşmada Siyah Beyazlı kulüp 230 Milyon TL kazanacak. Türkiye’nin en büyük sanayi tesisi konumundaki Tüpraş, Beşiktaş Divan kurulu üyesi Rahmi KOÇ ve Fenerbahçe Başkanı Ali KOÇ’un da yönetiminde olduğu KOÇ Holding’e bağlı.

BEŞİKTAŞ RESMİ

Beşiktaş Kulübü stadyum isim sponsorluğu için Tüpraş ile dev bir anlaşma yaptı. Siyah Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Tüpraş ile yıllık primler dahil toplam 230 Milyon TL + KDV karşılığında anlaşmaya varıldığı duyuruldu. Dolmabahçe’deki yeni stadın adı: ‘Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’ oldu. Bilindiği gibi, Beşiktaş'ın stadyum isim hakkı daha önce Vodafone ile yapılan anlaşma gereği bu şirketin adını taşıyordu.

Ailemize Hoş Geldin Tüpraş

Kulübümüz, isim ve reklam hakları için Tüpraş'la anlaşmaya varmıştır. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:

Şirketimiz ve Türkiye Petrol Rafineleri A.Ş. (Tüpraş) arasında 2023-2024 sezonundan başlamak üzere 3 sezon için geçerli olmak üzere stadyum isim hakkı ve reklam sözleşmesi imzalanmıştır. 2023/24 sezonu için anlaşma bedeli, başarı primi dahil toplamda 230.383.150 TL + KDV'dir. 2024/25 ve 2025/26 sezonlarına ilişkin tutarlar 2023/24 sezonuna ilişkin belirlenen tutarlara Türkiye İstatistik Kurumu'nca yayınlanan TÜFE oranı eklenmesi suretiyle bulunacaktır.

TÜPRAŞ ŞİRKETİ KİME AİT?

Tüpraş geçtiğimiz yıl Türkiye’nin en çok ciro yapan şirketi (481 Milyar TL) olarak açıklandı. Capital’ın “Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi” listesinde 1. sırada yer alıyor. İSO’nun “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde 1. sırada yer alıyor. Bloomberg Global’ın “İzlenmesi Gereken 50 Şirket” listesindeki tek Türk şirket Şirketin ana ortağı Enerji Yaratımları A.Ş. Koç Holding A.Ş. Koç ailesi ve onlara ait şirketler tarafından kontrol edilmektedir.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki