Divan Başkanlık Kurulu Mazbata Töreni Yapıldı

Beşiktaş Kulübü'nün Divan Başkanlık Kurulu Mazbata Töreni yapıldı.
Haberin yayılanma tarihi:02 Haziran 2016, Perşembe

BJK Plaza C Blok’ta düzenlenen mazbata törenine; Divan Başkanlık Kurulu Olağan Seçimli Genel Kurulu Kongre Divan Başkanı Şeref Nasır, Kongre Divan Başkanlığı Başkan Yardımcısı Levent Kulu, Kongre Divan Başkanlığı Başkan Yardımcısı Faruk Önce, Kongre Divan Başkanlığı Yazman Üyesi Yiğit K.Özgüven ile yeniden Divan Kurulu Başkanı olarak seçilen Av. Yalçın Karadeniz ve Divan Başkanlık Kurulu Üyelerimiz katıldı.

Yeniden Divan Kurulu Başkanlığına seçilen Av. Yalçın Karadeniz’e mazbatasını Divan Başkanlık Kurulu Olağan Seçimli Genel Kurulu Kongre Divan Başkanı Şeref Nasır takdim etti. Şeref Nasır, ayrıca Divan Başkanlık Kurulu Üyeleri Rasim Kara ile Serdar Keskin’e de mazbatalarını verdi.

Kongre Divan Başkanlığı Başkan Yardımcısı Levent Kulu, Divan Başkanlık Kurulu Üyesi Dr. Sedat Piroğlu’na, Kongre Divan Başkanlığı Başkan Yardımcısı Faruk Önce, Divan Başkanlık Kurulu Üyeleri Dr. Osman Akalın ve Cemil Cengiz Satar’a son olarak Kongre Divan Başkanlığı Yazman Üyesi Yiğit K.Özgüven, Divan Başkanlık Kurulu Üyesi Ersan Aksoylu’ya mazbatalarını takdim etti.

Törende bir konuşma yapan Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, şunları söyledi:

“Kongre Divan Başkanımız ve arkadaşlarımız bizlere mazabatalarımızı takdim ettiler. Ben kongre sonrasında da arz ettim, Kongre Divan Başkanlık Kurulu Başkanı ve üyeleriyle birlikte son senelerin en nezih, en güzel, Beşiktaş duruşuna yakışır bir kongre gerçekleştirdik. Aday arkadaşlarım da buna yardımcı oldular. Böyle bir hizmeti yerine getirdiklerin için huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” Haber: Berkant Kaya

Bjk.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki