DORUKHAN TOKÖZ TRANSFERİNİN PERDE ARKASI!

Beşiktaş ile sözleşme yenileme görüşmelerine devam eden Dorukhan Toköz, 1.2 Milyon Euro'dan aşağıya inmiyor....
Haberin yayılanma tarihi:11 Aralık 2020, Cuma

Dorukhan, yaptığı görüşmede Trabzonspor'un kendisi için yıllık 1 Milyon Euro'luk teklif yaptığı belirtti. 

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz hafta Dorukhan Toköz ile yüzde 90 anlaştıklarını açıklamıştı. Yıllık 350 Bin Euro’ya oynayan Dorukhan’ın istediği 1.5 Milyon Euro ile yönetimin tüm zorlamalara rağmen yükseldiği 900 Bin Euro arasında hala 600 Bin Euro’luk fark var.

DORUKHAN ISRARCI...

Dorukhan Toköz, yöneticilerle yaptığı son görüşmede Fenerbahçe’nin Ozan Tufan'a ve Mert Hakan’a 2 Milyon Euro civarında verdiği, Galatasaray’ın Younes Belhanda’ya 2.5 Milyon Euro, Emre Akbaba’ya yaklaşık 2 Milyon Euro verdiği ortamda kendisinin istediği 1.5 Milyon Euro’nun hiç de fazla olmadığını iddia etti. Bazı tanıdıklarının kendisine Trabzonspor’un bonservisini alıp gelmesi durumunda kendisine 1 Milyon Euro’nun biraz üzerinde bir para ödemeye hazır olduğunu belirtti. .    İstediği rakamın fahiş olmadığını, Türkiye şartları için çok normal olduğunu anlattı. Gelen bilgilere göre Dorukhan Toköz imza atmak için 1.2 milyon Euro’ya inmeye hazır. Ama bu son rakam olacak.

Dorukhan Toköz ya İmza Atacak Yada Ocak Ayında Gidecek

Dorukhan Toköz ile bu hafta içinde Başkan Ahmet Nur Çebi bir görüşme yapacak… kendisine son bir teklif yapacak. Eğer iki taraf arasında bir anlaşma olursa gelecek hafta imzalar atılacak. Son yönetim kurulu toplantısında 900 Bin Euro’ya kadar çıktıklarını ve bundan daha fazlasının kendilerini zorlayacağını söyleyen Çebi’nin 1 Milyon Euro’nun üzerine çıkıp çıkmaması Dorukhan Toköz'ün geleceğini belirleyecek. Eğer 1 Milyon Euro’nun üzeri görülmezse Dorukhan Toköz için bir süredir kesilen takas görüşmeleri yeniden başlayacak. Ocak ayında Dorukhan Toköz ile yollar ayrılacak.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki