DUALAR DÜNYA YILDIZI PELE İÇİN!

Hastane duyurdu: Eski yıldız oyuncu Pele'nin durumu ağır...
Haberin yayılanma tarihi:25 Aralık 2022, Pazar

Tedavi Gördüğü Hastaneden Yapılan Açıklamada Brezilyalı Efsane Futbolcu Pele’nin Sağlık Durumunun Ağırlaştığı Kanserinin İlerlediği Duyuruldu

Sao Paulo'da bulunan The Hospital Israelita Albert Einstein Hastanesi'nden yapılan açıklamada, Pele’nin kanser hastalığının ilerleme gösterdiğini, böbrek ve kalp bozuklukları nedeniyle daha fazla bakıma ihtiyaç duyduğu ifade edildi. Pele'nin kızı Kely Nascimento ise sosyal medyada yaptığı paylaşımda babasının Noel’i hastanede geçireceğini aktardı. Nascimento, "Doktorlarla beraber yaptığımız değerlendirmenin ardından, burada kalmanın daha iyi olacağına karar verdik" dedi.

Gelmiş geçmiş en iyi futbolcular arasında gösterilen 82 yaşındaki Pele, geçtiğimiz yıl kalın bağırsağından tümör operasyonu geçirmiş ve üç hafta önce rahatsızlanması üzerine hastaneye yatırılmıştı. Milli formayla 1958, 1962 ve 1970 yıllarında Dünya Kupası’nı kaldıran Pele için Dünya Kupası 2022 Katar'da Brezilyalı oyuncular sahada Pele posteri açmıştı.

Muhteşem Pele

Edson Arantes do Nascimento, veya bilinen adıyla Pelé, forvet pozisyonunda oynamış Brezilyalı eski bir futbolcu. 1956'dan emekli olduğu 1977'e kadar, hazırlık maçları da dâhil olmak üzere oynadığı 1363 maçta attığı 1279 gol Guinness Dünya Rekorları'nda yer almakta.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki