ERSİN DESTANOĞLU TARİHE GEÇECEK!

Sezon başından beri Ersin Destanoğlu'nun peşinde olan Nice, başarılı kalecinin transferi için Beşiktaş'la pazarlıklarını sürdürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:30 Mayıs 2022, Pazartesi

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Siyah-Beyazlılar, Ersin Destanoğlu için Fransız ekibinden gelen 7 Milyon Euro'luk teklifi reddetti. Bunun üzerine teklif yükselten Nice dev bir rakamla Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Beşiktaş'ın bu yeni teklife tepkisi merak ediliyor.

ERSİN DESTANOĞLU'NA 10 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Edinilen habere göre; Beşiktaş'ın kapısını 7 Milyon Euro ile çalan Ligue 1 temsilcisi, Kartal'dan gelen olumsuz yanıt üzerine teklifini arttırdı. Gelen bilgiye göre, Nice'in transfer teklifini 10 Milyon Euro'ya çıkardığı belirtildi.

BEŞİKTAŞ BU TEKLİF'İ KABUL EDEBİLİR

Tarafların orta yolu bulmaya yakın olduğu ve transfer için artık günlerin sayıldığı belirtildi. Ayrıca Beşiktaş, Ersin Destanoğlu'nun satışına sonraki satıştan pay da eklemek de istiyor.

ERSİN DESTANOĞLU'NUN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Beşiktaş'ın kalesini 41 maçta koruyan Ersin Destanoğlu 55 gol yedi. 12 maçta da kalesini gole kapatmayı başaran genç file-bekçisi toplamda 3660 dakika sahada kaldı. Ayrıca Transfermarkt verilerine göre, 21 yaşındaki kalecinin piyasa değeri 10 Milyon euro.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki