FERNADES HAKİM KARŞISINA ÇIKTI!

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Gedson, Porto’da 'Malapata Operasyonu' kapsamında açılan davada hakim karşısına çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Kasım 2023, Cuma

MENAJERLİK İLİŞKİLERİ;

Gedson Fernandes, Porto'da bulunan São João Novo Mahkemesi'nde 'Malapata Operasyonu' davasının 6'ncı oturumunda ifade verdi. 24 yaşındaki Beşiktaşlı orta saha oyuncusu, video konferansta davanın sanıklarından işadamı César Boaventura ile olan ilişkisini anlattı. Record gazetesine göre Gedson, Boaventura'yla menajerlik konusunda iletişim kurduğunu doğruladı. Bunların kariyerinin başında Benfica'nın A takımına katıldığında olduğunu açıkladı. Portekizli oyuncu halihazırda menajerinin Pini Zahavi olduğunu açıkladı.

GEDSON “BELGELER SAHTE” DEDİ

Record'a göre, Gedson'un imajını ve temsilcilik haklarını kendisinin devrettiği bir belge sorulduğunda, Boaventura için "hiçbir zaman" "hiçbir şey imzalamadığını" ve imzaların sahte olduğunu söyledi.

Gedson ayrıca 2019/20 sezonunda Tottenham'a kiralandığında Boaventura'nın West Ham'a transfer olması için kendisine başvurduğunu iddia etti.

10 SUÇTAN SORUMLU TUTULUYOR

Porto Ceza Soruşturma Mahkemesi (TIC), 28 Mart 2023'te 'Malapata Operasyonu' davası kapsamında Boaventura'nın, Cumhuriyet Savcılığı (MP) tarafından yargılanmasına karar verdi. Sanık, 5'i nitelikli dolandırıcılık, 3'ü sahte belge, 1'i nitelikli vergi kaçakçılığı, 1'i kara para aklama dahil 10 suçtan sorumlu tutuluyor.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki