FERNANDES DERBİDE FORMA GİYMEK İSTİYOR!

Gedson'dan Burak Yılmaz'a: ''Derbide Oynamak İstiyorum''
Haberin yayılanma tarihi:15 Ekim 2023, Pazar

SAKATLIĞI ATLATTI;

Club Brugge maçında omzundan sakatlanan, tam iyileştiği günlerde ise bu kez Lugano karşılaşması öncesi antrenmanda ayak bileğine darbe alan Beşiktaşlı futbolcu Gedson Fernandes dün saha çalışmalarına başladı. Teknik sorumlu Burak Yılmaz ile görüşen yıldız oyuncu, omuzundaki ağrının tamamen geçtiğini, ayak bileğinin de giderek iyileştiğini, Galatasaray derbisinde sahada olmak istediğini ve çok istekli olduğunu ifade etti.

Portekizli futbolcu ''Tüm gücümü kullanarak karşılaşmada forma giymek istiyorum. Şans verirseniz en iyi şekilde mücadele edeceğim'' ifadesini kullandı.

'TAKIMDA YERİN HAZIR'

Teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın ise Gedson'a kadroda yerinin hazır olduğunu ve kendisini iyi hissetmesi halinde forma şansı verebileceğini ifade ettiği öğrenildi. Yılmaz'ın ''İyi bir Gedson'a ihtiyacım var. Seni bekliyorum'' yanıtını verdiği belirtildi.

GEDSON SAHA İDMANINA BAŞLADI

Beşiktaş, Galatasaray maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın yönetiminde gerçekleşen idmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Siyah Beyazlılarda sakatlığını atlatan Gedson Fernandes, saha antrenmanlarına başladı.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki