FERNANDO SANTOS'TAN DERBİ UYARISI!

Kartal'ın teknik patronu, Konyaspor maçı öncesi oyuncularıyla yaptığı son toplantıda iyi futbol ve galibiyet istedi,..
Haberin yayılanma tarihi:28 Şubat 2024, Çarşamba

İLK HEDEF KUPA;

Lig’de çıktığı son 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak kara bulutları dağıtan Beşiktaş tamamen Ziraat Türkiye Kupası’na odaklandı. Ligde şampiyonluk yarışına erken havlu atınca rotasını kupaya çeviren Kartal bugün sahasında Konyaspor’u yenerek yarı finale yükselmenin hesaplarını yapıyor. Santos’un bu sezon en büyük hedefi kupayı kazanmak. Portekizli hoca bu nedenle işi sıkı tutuyor.

Beşiktaş, Antalyaspor’u 2-1 Yendiği Son 16 Turu Maçına İdeal Kadrosuyla Çıkmıştı.

Siyah-Beyazlı takım bugün Konyaspor’la oynayacağı maçta da ideale yakın 11’le sahada yer alacak. Fernando Santos’un sadece Necip, Masuaku ve Semih’i dinlendirme amaçlı yedeğe çekerek Worrall, Bakhtiyor ve Aboubakar’a ilk 11’de forma verebileceği belirtildi. Portekizli hoca, oyuncularıyla gerçekleştirdiği son toplantıda Konya maçının önemine değinirken, iyi futbol ve galibiyet istedi. Santos’un, “Kupanın ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz. Sahamızda kazanarak yola devam etmek zorundayız. Önce Konya maçını kazanalım, Galatasaray derbisini daha sonra düşüneceğiz” diye konuştuğu öğrenildi.

Derbinin Bilet Fiyatları Açıklandı

Süper Lig'de 3 Mart Pazar günü Beşiktaş ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. Sezonun 28. haftasında oynanacak Derbi mücadelesinin bilet fiyatları belli oldu. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, Tüpraş Stadı'nda oynanacak müsabakanın biletlerinin genel satışına 1 Mart Cuma günü saat 10.00'da başlanacağını belirtildi. Fiyatları 700 lira ile 20 bin lira arasında değişen derbi biletlerinin Passo'nun internet sitesi üzerinden ve Passo akıllı telefon uygulaması üzerinden temin edilebileceği aktarıldı. Tüpraş Stadı bilet gişesinden satış yapılmayacağı bildirildi.

Siyah-Beyazlı takımın Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Konyaspor ile yapacağı karşılaşmaya bilet satın alan taraftarlara ise 29 Şubat Perşembe günü 10.00-22.00 saatlerinde ön satış hakkı tanınacağı kaydedildi.

Etiketler: Santos   derbi   Gs   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki