Fetöcü Teröristler Neden Hala BJK Kongre Üyesi?

Milat gazetesi yazarı Erdal ŞİMŞEK yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Ocak 2018, Salı

Bir Beşiktaşlı için bu başlık işkence altında ölmekten daha ağırdır. Dünya görüşü veya dini inancı ne olursa olsun, Beşiktaşlının FETÖCÜ’lükle suçlanması, en rezil ölümden daha beterdir. Çünkü biz Beşiktaşlılar için her şeyden önce vatan ve devlet gelir.

Başka kulüpler, İstanbul’u işgal edenlerle futbol turnuvası yaparken, “Arabalılar” diye küçümsedikleri biz Beşiktaşlılar, kırmızı-beyaz olan rengimizi Siyaha çevirdik. Ülkemizin işgali, her vatansever için olduğu gibi bizim için de matemdi. Her ne kadar başkaları için sarı lacivertli bayram olsa da.

Kabataş ve Kabataş Lisesi’nde “leyli meccani” okuyan “Arabalılar”ın torunu olarak Bizim evde “Beşiktaşlılık”, Vatan-Devlet-Beşiktaş denklemi üzerine kuruludur.

Bu yüzden bir Beşiktaşlıya FETÖCÜ demek veya kulübümüzün adının uluslararası casusluk ve ihanet şebekesi FETÖ ile yan yana getirilmesi, bizim için rezilce bir ölümden beterdir.

Bir Beşiktaşlı gazetecinin günlük yazısının başlığını “FETÖ’nün son kalesi: BJK” olarak yazmanın ıstırabının boyutunu siz düşünün.

Beşiktaş kulübünün bir kısım taraftarları, FETÖCÜ provokasyon olan Gezi eylemlerinde aktif olarak kullanılmış ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanlık Ofisi’nin işgal teşebbüsünde bulunmuşlardı. Bunların Beşiktaşlı olamayacağını hepimiz biliriz. Çünkü BJK’li olmanın birinci kuralı devlete bağlı olmaktır.

Biz bunları sorgularken, kulübümüzün başkanı Fikret Orman’a ait bir inşaat şirketinden FETÖ terör örgütünün en azılı teröristi Zekeriya Öz’ün 5 milyon liraya iki daire aldığı ortaya çıktı.

Fikret Orman’a bu olayı sorduk. Hatta, sorumuzun itham olmayıp “sadece soru” olduğunu belirtmemize rağmen Fikret Bey, bunu hakaret sayıp adliyeye taşıdı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsız savcılık makamı, sorumuzun gazetecilik çerçevesinde sorulduğunu, hukuki bir ihlalin söz konusu olmadığı kararını verdi.

Ve Fikret Orman’a bir kez daha soruyoruz:

Medyada yer alan haberlere göre sizin bahse konu olan inşaatın herhangi bir hukuki problemi var mıydı? Ve var olan hukuki problem, Zekeriya Öz adlı teröriste iki daire verildikten sonra ortadan kalktı mı?

Terörist Zekeriya Öz’ün sizden satın aldığı dairelerle ilgili ödemelerin banka makbuzunu kamuoyu ile paylaşacak mısınız?

Ve şimdi gelelim bugün Beşiktaş’ımızı zan altında bırakan esas konuya:

Ekrem Dumanlı, Ömer Kavurmacı ve Zeki Bulut isimlerini bilmeyeniniz var mı?

Bu üç isim, FETÖ Terör örgütünün en azılı teröristlerinden. Ekrem Dumanlı, Zaman adlı örgüt bülteninin başındaki terörist. Şu anda ABD’de firari.

Ömer Kavurmacı, Kadir Topbaş’ın damadı. Bu ülkenin Başbakanını idam ile tehdit eden konuşmayı en ön sırada ayakta alkışlayan FETÖCÜ terörist. Şu anda tutuklu.

Zeki Bulut ise yine Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın ofisine dinleme böcekleri koyan, Başbakanımızla ilgili bilgileri sürekli toplayıp yabancı ülke istihbaratların eline geçmesini sağlayan casus zanlısı ve tutuklu.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni işgal edip yıkmaya çalışan bu teröristlerin bir diğer özelliği nedir biliyor musunuz?

FETÖCÜ üç terörist de halen Beşiktaş Kongre üyesi.

15 Temmuz 2016 FETÖCÜ darbe teşebbüsünün üzerinden 1.5 yıl geçmesine rağmen bu üç terörist hala kulübümüzün kongre üyesi!!!

15 Temmuz’dan sonra bütün kulüpler, kendi içlerindeki FETÖ’cüleri temizlemeye çalışmasına rağmen BJK’nın hiçbir girişimde bulunmaması nasıl açıklanabilir?

FETÖ terör örgütünün yuvalanıp kök saldığı Galatasaray bile Başta Hakan Şükür, Arif Erdem olmak üzere, deşifre olmuş tüm FETÖ teröristlerini kulüpten attı.

Peki ey Fikret Orman!!! Sen neden FETÖcü teröristleri kulübümüzde tutuyorsun?!

Ekrem Dumanlı, Ömer Kavurmacı ve Zeki Bulut’u kulübümüzden kovmama sebebiniz nedir?

Yine itham etmeden soruyorum. “Yarınlar” hesaplandığı için bu hain teröristler kulübümüzde tutuluyor?

Ya da FETÖ terör örgütünün bir gün yine ülkemizi işgal edip yönetimi ele geçireceğinden çekinildiği için mi bu teröristlerin kulübümüz kongre üyeliklerine dokunulamıyor?

Yoksa siz ve yönetiminiz bu teröristlerin kulübümüz kongre üyesi olduklarından haberiniz yok mu? Eğer böyle bir durum söz konusu ise Beşiktaşımız için daha büyük faciadır.

FETÖ’nün en azılı teröristine satılan iki dairenin üstüne diğer teröristlerin kulübümüz kongre üyeliklerinin veya kulüp üyeliklerinin devam etmesi her BJK’lı için utanç verice bir durumdur. Emin olun, İngiliz işgal kuvvetleri ile maç yapan FB’den daha aşağılık bir duruma gelmiş bulunmaktayız.

Sadece FETÖCÜLER mi? Türk ordusuna kumpas kuran davalarda aktif rol oynayanlardan bazılarının Fikret Orman döneminde “Kongre üyesi” yapıldı. Onların da belgesi mevcut.

Ey Beşiktaşlı taraftar ve işadamları! Süleyman Abi (Seba)’nın kemiklerini daha ne kadar sızlatacaksınız? Mahşer gününde Süleyman Abi’nin yüzüne bakabilecek misiniz?

Teröristlerin ve ordumuza kumpas kuranların, kulübümüz kongre üyesi olduğu utancını daha ne kadar taşıyacaksınız?

Not: Sayın Orman, ABD adına casusluk yaptığı gerekçesi ile tutuklanan FETÖCÜ METİN TOPUZ ile telefonlarda neler konuştunuz? Beşiktaşlı olarak bu sorunun cevabını bekliyoruz. 

Milat

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki