Fulya Otoparkı ile Gündeme Oturan Beşiktaş Yöneticisi Hakkındaki İddiaları Canlı Yayında Cevapladı!

Hakkında Beşiktaş Fulya Otoparkı ve kendisine ait Hukuk Bürosuna Kulüpten Danışmanlık adı altında 2 Milyon TL fatura kestiği iddiaları bulunan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Trtspor'da katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:02 Ocak 2019, Çarşamba

Fulya'daki otopark: 18 Milyon TL Kazansak...

2016'da ben yönetime girdim, bir yeri bile ihale yoluyla kiraya verdiğimizi hatırlamıyorum. Yılda 18 milyon TL para kazanan otoparkı biz işletiriz, kiraya vermeyiz. 100 liralık yeri 30 liraya kiraya verdiysek, kulübü zarara uğrattıysak, getirsinler ödeyelim. Fulya'daki otopark 5 yıldır boş.

“4 Oyuncuya kulüp bulun dedik” 

Antalya kampına götürülmeyen oyuncularla ilgili de konuşan Mahmutyazıcıoğlu, "Hocamız takıma olumlu katkı sağlayacak oyuncularla çalışmak istiyor. Yönetim de aynı fikirde olduğu için Tolga Zengin, Tolgay Arslan, Love ve Gökhan Töre kadroya alınmadı. Kadro dışı bırakılan 4 futbolcuya kulüp bulmalarını söyledik. Eğer kulüp bulamazlarsa ve transferleri gerçekleşmezse bizim de ihtiyacımız varsa parasını ödüyoruz tabii ki kullanacağız. Gökhan Töre'nin bize katkı sağlayacağını düşünmüyoruz. Şu anda bizde Gökhan Töre o etkiyi sağlayamıyor. Amiral gemisinin başında teknik heyet var. Onu da görmezden gelemeyiz" yorumunda bulundu.

"Ayet değil, kararlar değişebilir"

Bir karar aldık ve değişime gittik. Hiçbir karar ayet değil. Şartlara göre, sürece göre değişebilir. Bir satış listesi yaparsınız ama listede olmayan bir futbolcu için teklif gelir ve satarsınız. Her şey değişebilir.

"Kalırlarsa oynarlar"

"Kampa 4 oyuncuyu götürmeyeceğiz. Bu oyuncular satılamazsa ikinci yarıda devam da edilebiliriz. İhtiyaç olur, devam ederiz ama şu anda böyle bir durum yok. 

"Tolgay affedilmedi"

Tolgay'ın affedilmesi konuşuldu evet ama oybirliğiyle reddedildi. Sadece yönetim kurulu da değil. Şenol hüca da oylamada vardı. Takımla ilgili kararların hepsi oybirliğiyle alınıyor. 

"Şenol hocayla devam ediyoruz"

Benim Şenol hocayı istemediğimi kimse söyleyemez. Sürekli ısıtılıp ısıtılıp aynı gündem önümüze getiriliyor. Biz sürekli 'Şenol Güneş'le devam edeceğiz' diye açıklama yapmak durumunda kalıyoruz. Şenol hoca 'Beni istemediğinizi söylemediğiniz sürece ben sizinle her yola varım' diyen bir adam. 'ben burada henüz işimi bitirmedim' diyor. İmza atsak da herhalde bu haberler çıkmaya devam edecek.

"Pepe'nin alacağı 107 bin euroydu"

Pepe'nin 107 bin euro alacağı vardı. Yıllığı 5 milyon euro. Demek ki biz 2,4 milyon euro ödemişiz. Bizim hatamız tabii ki var. Maddi zorluklar da var. Biz iki şey hesaplamadık. Euro ve dolar kuru ile bu kadroyla 4. olacağımızı hesap edemedik.'Benim babam rahatsız, eğer siz de uygun görürseniz, ben gidebilirim' dedi. Biz de baktık, onun takımda olması demek 2,5 milyon euroluk ekstra bir maliyet getirecekti. Küs ayrılmadık. Lanse edildiği gibi ayrılmadık.

Pepe gibi bir oyuncu için scout'a gerek yok. Ama sizde gösterebilecek performans için scout'a ihtiyacınız var. Bütün istatistikleri tutuyor adamlar. Hata olmaz mı tabii ki var ama aldığımız futbolculara göre başarı oranımız yüzde 80'dir.

"Vagner Love'ı parayı getiren alır"

Biz uzun pazarlıklar sonucu aldık Vagner Love'ı. Madem parasını ödeyeceğiz, niye gönderelim ki? Mantıklı mı bu? Parayı getiren onu alır. Doku uyuşursa 15-20 gol bile atar Love.

"Burak Yılmaz'a olumlu bakıyoruz"

Şenol Güneş asla bir oyuncuda ısrar etmez. Mevki söyler o. Değerlendirme yapar. Burak Yılmaz'ı da ona sorduk .Trabzonspor camiası bizim kardeş camiamız. Onlara sormadan, helalleşmeden onların oyuncusunu almayız. Bunu bilsin herkes. Şu anda imzaya dökülmüş bir anlaşma yok. Hocanın olumlu referansı var. Biz de olumlu bakıyoruz. Ancak biz yasa gereği yerli oyunculara euro veremiyoruz. Zaten Messi de gelse biz 4,5 milyon euro veremeyiz.

"Mbemba'yla ilgimiz yok, Hasic ile var"

Mbemba ile ilgimiz yok ama Hasic ile var, tüm dünyanın olduğu gibi. Ama yaşı küçük, bazı sorunlar var. 'Orkun Kökçü niye alınmadı?' deniliyor yaştan dolayı birçok sorunlar oluyor.

Trtspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki