GALATASARAY BAŞKANINDAN 'YANAK OKŞAMA' CEVABI!

Dursun Özbek'ten Murat Kurum fotoğrafına ilişkin açıklama...
Haberin yayılanma tarihi:05 Mart 2024, Salı

GS BAŞKANINDAN FOTOĞRAF YANITI: ''GAYRİHTİYARİ''

Gazeteciler Özbek’e "Rakip aday Murat Kurum ziyaret ettiğinde ‘İstanbul için bir şans’ demiştiniz. Andından da geçtiğimiz günlerde bir fotoğraf karesi çokça eleştirilmeye başlandı. Siyasi renginizi belli ediyor musunuz? Diğer adaylara randevu vermediğiniz de iddia ediliyor. Bu iddia doğru mudur?" sorusu yöneltti.

Özbek "Sorunun  maksadı ve içeriğiyle ilgili  başka bir şey söylemek lazım. Şimdi burada  Sayın Başkan'ın ziyaretiyle ilgili konuşmamda da ifade ettim; benim başkan olduğum dönemde  yaklaşık bir buçuk seneyi aşkın süredir son derece güzel ilişkiler içinde Galatasaray'ın projeleriyle ilgili verdiği destek dolayı kendisine de teşekkür ettim. Galatasaray'ın  görüşleri bu yöndedir. Fotoğrafla ilgili; sayın başkanın davetine de gittim yani oradaydım. Gayriihtiyari  bir hareket. Yani şimdi dolayısıyla efendim orada söyleyecek ifade için herhangi bir şey yok" yanıtı verdi.

EKREM İMAMOĞLU 'MESELE MEMLEKET MESELESİDİR'

İstanbul Büyükşehir Belediy Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim süreci kapsamında, Fenerbahçe’nin ardından Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’i de ziyaret etti.  Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta gerçekleşen buluşma sonrasında İmamoğlu ve Özbek, kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Mesele, memleket meselesidir. Memleketin sporu meselesidir. Spora dönük hizmet meselesidir. Bugün atılan her adım ya da atılan temelin, yarın o şekilde vücut bulması meselesidir. Belki de o gün geldiğinde, Allah sağlıklı ömür versin burada olan herkese, biz sadece övünerek tribünde izleyici de olabiliriz. Mesele, öyle iyi şeyleri üst üste koyarak, yapabilme meselesidir. İşimizin her aşamasına öyle baktık. Galatasaray Kulübümüz de bugün neredeyse 120 yaşında diyeceğimiz bir kulübümüz. 120 yaşına gelmişse, her aşamasını da iyi işler üst üste tırmandırarak gelmiştir diğer kulüplerimiz gibi. Bu tür hassas işlerin, hep iyi adımlar atarak, iyi hamleler yaparak, güzel işler yaparak, güzel şeyler söyleyerek inşa edilmesi şart. Her şeyin hayırlısı.'' açıklamalarında bulundu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki