GALATASARAY DERBİ ÖNCESİ 'ORTA'LIĞI KARIŞTIRDI!

Eski MHK Başkanı Lale ORTA Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un VAR kayıtlarını Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a verdiği iddiasını yalanladı...
Haberin yayılanma tarihi:19 Ekim 2023, Perşembe

CANLI YAYINDA 'ORTA'LIK KARIŞTI;

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, Aspor'da dün akşam eski Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Lale Orta'nın Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının VAR kayıtlarını, Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'a cep telefonundan yolladığı iddiasına cevap geldi. Lale Orta, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Ali Koç ''Görüntü Yollamadım''

Orta, Hürriyet Spor  Müdür Mehmet Arslan'a yaptığı kısa açıklamada, "TFF'nin açıklama yapmasını bekliyorum. Kesinlikle ne sayın Ali Koç'a ne de diğer kulüp başkan ve yöneticilerine tarafımdan herhangi bir görüntü gönderilmemiştir. Tamamen asılsız haberdir" dedi. 

"Erden Timur'un Hayal Ürünü Sözleri İçin Konuşacağım"

Hakem camiasının nabzını çok yakından tutan Türkiye gazetesi yazarlarından Ömer Faruk Ünal da Lale Orta ile yaptığı görüşmeyi paylaştı. Orta, Ünal'a da şu açıklamayı yaptı: "Bugün TFF Başkanı ile yazıştım. Hukuk Kurulu'nun gerekli incelemesinden sonra gerekli açıklamaları yapmalarını bekliyorum. Ben de Sayın Erden Timur'un kamuoyunu yanıltan hayal ürünü sözleri için konuşacağım. Bekleyin..." 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki