GEDSON'UN DERDİ PARA!

Fernandes'in sezon ikinci yarısında yaşadığı performans düşüklüğünün nedeni, yıllık ücret konusundaki dengesizlikler olarak ortaya çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:22 Mart 2024, Cuma

BÜYÜK DÜŞÜŞ;

Beşiktaş'ta sezonun ilk yarısında takımın önde gelen isimlerinden biri olan Gedson Fernandes, büyük bir performans sergileyerek takımını taşıyan oyuncu olarak ön plana çıkmıştı. Ancak devre arasında yaşanan performans düşüşü dikkat çekti.

Ücret Konusundaki Rahatsızlık

Gedson Fernandes'in performans düşüklüğünün ardındaki neden, yıllık ücretler konusundaki dengesizliklerden kaynaklanıyor. Oyuncunun, özellikle Al Musrati'nin yıllık 2.7 Milyon Euro net ücret kazandığını öğrenmesi, Gedson'un moralini bozdu.

Yerli Oyuncuların Memnuniyetsizliği

Ücret konusundaki dengesizlik sadece Gedson Fernandes'i değil, takım içinde yer alan diğer oyuncuları da etkiliyor. Özellikle sözleşmesi biten Cenk Tosun ve Salih Uçan gibi yerli oyuncuların ödemelerinin TL bazında olması ve kur farkındaki dengesizlik, yerli oyuncuların da memnuniyetsizliğine neden oluyor.

Performansı

Gedson Fernandes, bu sezon Beşiktaş formasıyla 36 maçta sahaya çıktı. Ancak yaşadığı performans düşüşüyle dikkat çeken oyuncu, bu maçlarda 2 gol atarken, 5 asist yapabildi.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki