GHEZZAL DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLDÜ!

Beşiktaş, Rachid Ghezzal’ın kontratındaki 'sözleşmesinin maç sayısına bağlı olarak otomatik uzaması' yönündeki maddeyi kaldırdı...
Haberin yayılanma tarihi:25 Mart 2024, Pazartesi

YÖNETİM UZATMA MADDESİNİ KALDIRDI;

Beşiktaş'ın Cezayirli kanat oyuncusu Rachid Ghezzal'ın sözleşmesinde "20 resmi maçta 45 dakika forma giyerse, sözleşmesi aynı şartlarda 1 yıl otomatik olarak uzar" maddesi bulunuyordu. Gelecek sezonunun kadro planlamasında düşünülmeyen 31 yaşındaki oyuncu, bu madde sebebiyle Siyah-Beyazlı takımın oynadığı son dönemde oynadığı maçların yalnızca son bölümünde oyuna alınıyordu. Beşiktaş yönetimi, Cezayirli oyuncuyla görüşerek bu maddeyi kaldırdı.

YENİ YAPILANMADA OLMAYACAK

Beşiktaş Futbol Takımları Koordinatörü Samet Aybaba, Buducnost ile oynanan hazırlık maçından sonra Ghezzal'ın sözleşmesindeki maç sayısına bağlı opsiyonun kaldırıldığını söyledi. Bu hamlenin ardından Ghezzal'ın ligin kalan 8 haftalık bölümünde daha fazla süre alması ve sezon sonunda Siyah-Beyazlı takımla yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

GHEZZAL'IN BEŞİKTAŞ KARİYERİ

2020 yazında Leicester City'den Beşiktaş'a transfer olan Ghezzal, Siyah-Beyazlı forma altında çıktığı 114 maçta 16 gol atıp 32 de asist üretti. Cezayirli futbolcu, Beşiktaş kariyerinde 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 de Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Trtspor

Etiketler: Ghezzal   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki