'GOL VARSA SORUN YOK!'

Kara Kartalın, efsane golcüsü Ali GÜLTİKEN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Nisan 2022, Pazar

Santrforlarla İlgili Yorum Yaparken Her Zaman Dikkat Etmek Gerekir

Hele bu oyuncu geçmiş kariyeri bilinen marka bir oyuncuysa daha da temkinli olmak gerekir. Tıpkı Batshuayi gibi... "Çok gol kaçırıyor", "Bundan Beşiktaş'ın santrforu olmaz", "Bir an önce gönderilsin", "Hoca kadro dışı bıraktı" gibi birçok yorumdan sonra dün akşam yaptığı işler sonrasında yine omuzlarda... Tüm geçmiş yorumlar bir yana, galibiyet sevinci ile gelen coşku başka bir yana.

Batshuayi Önemli Bir Santrfor

Geçmişte yaptıkları da belli, buradaki beklentiler de. Bugüne kadar dönem dönem sıkıntılar yaşasa da temel problemler yalnızca ondan kaynaklanmadı. Beşiktaş'ın bu sezon baktığımızda ne kanatları gol attı, ne de orta sahası. Geçen sene ile arasındaki en büyük fark bu. Yalnızca santrfora bakarak yorum yapmak birçok kimseyi yanlışa düşürdü.

Beşiktaş'ta Kıpırdanmaya Başlayan Oyuncular Var

Onların hareketlenmesiyle Siyah-Beyazlılar başka bir kimlik almaya başladı. Özellikle Ghezzal'ın biraz daha içeriye kat ederek oyunu yönetme durumu Beşiktaş'ı hareketlendirdi. Daha iyi bir Ghezzal görüyoruz. Josef de eski temposuna gelmeye başladı. Geçen senenin başka bir kahramanı Rosier de iki haftadır vites yükseltti. Bunlara Rıdvan, Can ve Vida'nın etkili performansları eklenince Beşiktaş hem savunmada hem hücumda daha iyi hale geldi.

Hangi Sistem Oynarsanız Oynayın Uygulayıcılar Oyunculardır

Onlar bu işi içselleştirirse Beşiktaş gibi üst seviye takımlarda işler daha kolay hale gelir. Ama işin ana noktası da hangi sistem oynarsanız oynayın, golcüleriniz pozisyona girdiklerinde gol yapıyorsa başka yoruma gerek yoktur.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki