GREV VAR DEDİLER GELDİK

Yunanistan'ta 2015 bütçesini protesto eden halk, toplu greve gitti. Beşiktaş taraftarları da, oradaydı.
Haberin yayılanma tarihi:28 Kasım 2014, Cuma

Hava yolu çalışanları da gösterilere katılınca, Türkiye'den maça bilet alanların çoğu, Komşu'ya gidemediği için karşılaşmayı izleyemedi.

Beşiktaş’ın, Yunanistan ekibi Asteras’la oynadığı maç öncesi yaşanan sıkıntılar, taraftarlara büyük darbe vurdu. Komşumuz’da yaşanan ekonomik sıkıntı, maçı da etkiledi. Ülkede kamu ve özel sektör çalışanları, 2015 bütçesini ve kemer sıkma politikalarını protesto etmek için dün 24 saatlik greve gitti. Tren ve metro seferlerinin durduğu ülkede uçaklar da kalkmadı. Hava yolları personelinin de greve katılması sebebiyle iç ve dış hatlardaki uçuşlar yapılamadı. Türk Hava Yolları da uçuşlarını iptal ettiğini açıklayınca, karşılaşmayı izlemek için Türkiye’den bilet alanların da eli kolu bağlandı.

Gazeteler bile çıkmadı

Kimileri Türkiye’de kalmayı tercih ederken, kimileri ise kara yoluyla Yunanistan’ın yolunu tuttu. Gazetelerin bile çıkmadığı günde sokaktaki protestolara, Siyah-Beyazlı futbolseverler de destek verdi. Ellerinde pankartlarla sokaklara çıkan halkın arasına karışan Kara Kartallar, protestocularla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Etiketler: BEŞİKTAŞ   Asteras   grev   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki