'GÜÇLÜ' DEĞİL ACİZ YÖNETİM BEŞİKTAŞLILARIN EKMEĞİ İLE OYNUYOR!

Beşiktaş Kongre üyesi İbra etmedi, işinden oluyordu!..
Haberin yayılanma tarihi:30 Aralık 2021, Perşembe

BEŞİKTAŞ'TA İPİN UCU KAÇTI!

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve oldukça gergin bir havada geçen Beşiktaş mali genel kurulunun yankıları halen devam ediyor. Fikret Orman yönetiminin ibra edilmediği ve mevcut yönetimin de zaman zaman oldukça agresifleştiği kongrenin ardından gözler, Ahmet Nur Çebi yönetimini de ibra etmeyen az sayda genel kurul üyesine çevrildi. Yönetime yakın çevrelerin hüküm sürdüğü bir havada geçen kongrede, genel anlamda yönetime destek çıkmasına rağmen mali yönden 7, idari yönden 12 üye ibrasızlık oyu kullandı.

'DAVULCU' EMRAH'IN HAYATI BEŞİKTAŞ

Çebi yönetimini ibra etmeyen üyelerden biri de, Beşiktaş tribününün emektarı, yıllardır tribünde davulu ve "Sarı" lakabıyla ünlenen Emrah Ertutan'dı. Beşiktaş semtinde hemen herkesin tanıdığı Ertutan, Sarıyer Belediyesi'nde çalışarak hayatını sürdürüyor. Bir dönem Beşiktaş TV'de yorumculuk görevi de üstlenen Ertutan, halen Beşiktaş maçlarını aksatmaksızın tribünden takip ediyor. Mali kongrede Çebi yönetimini ibra etmeme yönünde oy kullanan Ertutan, mesaisine başladığında büyük bir sürprizle karşılaştı. Ertutan'ın çalıştığı Sarıyer Belediyesi'ndeki amiri Ertutan'a, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun daha önceden sosyal medya hesabından yaptığı bir canlı yayında Ertutan'ın yaptığı yorumun ekran fotoğrafını gösterdi. Söz konusu canlı yayında Mahmutyazıcıoğlu, Çebi yönetimi ile her yerde canlı yayına çıkabileceğini söylemiş, Ertutan da bu açıklamaya karşılık "Onlar canlı yayına çıkamazlar" yorumunu yapmıştı. 

Emrah Ertutan'ın Bu Yorumunu Sarıyer Belediye Başkanına Gönderen İBB Meclis Üyesi Beşiktaş Yöneticisi Umut Şenol

Umut Şenol, Ertutan'ın yönetimi mali kongrede de ibra etmediğini söyleyerek Sarıyer Belediye Başkanı'nı aradı ve Ertutan'ı tabiri caizse köşeye sıkıştırmak, işiyle gözdağı vermek istedi. Amiri tarafından savunması (!) istenen Ertutan, Beşiktaş camiasını ilgilendiren bir durumun işiyle bir alakası olmadığını söyleyerek görev başına döndü. İşiyle ilgili herhangi bir yaptırım uygulanmayan Ertutan, süreci yine de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla anlattı ve Umut Şenol'a adeta "hodrimeydan" dedi.

Kendisine yapılan bu saldırının yönetimi ibra etmediği için  organize edildiğini düşünen Ertutan, buna karşılık Beşiktaş çizgisi ne gerektiriyorsa onu yapmaya devam edeceğini, süreç sonrası bugünkü Futbol A.Ş genel kurulunda da Çebi yönetimini ibra etmediğini ifade etti.

Duhuliye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki