GÜVEN YALÇIN 'GÜVEN VERMİYOR!'

Beşiktaş'ta Güven Yalçın kararı: Bu performansla olmaz...
Haberin yayılanma tarihi:22 Şubat 2022, Salı

2 KATI MAAŞ İSTİYOR!

Sözleşme uzatma görüşmeleri devam ve yüksek ücret talep eden Güven Yalçın'ın performansı hayal kırıklığı yarattı. Yönetim, Vida ve Larin'de olduğu gibi Güven için de önerilen rakamın üstüne çıkmayı düşünmüyor.

TEKLİF VAR ISRAR YOK

Altay ile oynanan maçta Batshuayi'nin yokluğunda sahne alan Güven Yalçın, performansı ile hayal kırıklığı yarattı. Hücumda etkisiz kalan ve çektiği 4 şutta da kaleyi bulamayan 23 yaşındaki futbolcu, son olarak 12 Aralık 2020'deki Kayserispor maçında fileleri havalandırmıştı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve görüşmeler devam eden Güven, sergilediği futbolla yöneticilerin de tepkisini çekti.

LARIN VE VIDA'DA OLDUĞU GİBİ...

Siyah-Beyazlıların yıllık 6 Milyon TL önerdiği genç oyuncu, kapıyı 15 Milyon TL'den açarken görüşmeler tıkanmıştı. Beşiktaşlı kurmaylar, kontrat görüşmelerinde yüksek rakamlar talep eden Güven'in sergilediği performansı yetersiz bulurken ücret konusunda şimdilik yeni bir adım atmama kararı aldı. Kartal, Larin ve Vida'da olduğu gibi Güven için de yaptığı teklifin üstüne çıkmayı düşünmüyor.

Htspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki