İŞTE O AÇIKLAMALAR;
"Derbi sonrası o motivasyonu, açlığı yakalamak kolay olmuyor. Geçen hafta yaşadığımız delilikti, çılgınlıktı. Maça iyi başladık ve kendimizi gösterdik. İkinci yarıda oyun daha sakin geçti. Önemli olan kazanmak. Böyle devam etmemiz gerekiyor. Bugün iyi iş çıkardık.
''GELİŞİYORUZ"
Bugün golü daha erken bulduk. Rakip savunmayı daha erken açtık. Her geçen gün daha da gelişiyoruz. Farklı savunmalara karşı oynadıkça bunlara alışıyoruz ve gelişiyoruz. Daha da çalışmamız gerekiyor. Mutluyum şu anda. Bundan önce 2 maç kaybettik. Oradan çok şey öğrendik, nasıl reaksiyon göstermemiz gerektiğini öğretti o maçlar. Bu dersleri çıkardığımız için mutluyum. Ligde şu anda olduğumuz yerden çok mutluyum.
''ARAYA GÜZEL GİRMEK İSTİYORUZ"
Perşembe günü çok önemli bir maçımız var. Sonra lig maçı var, milli ara var. Milli araya güzel bir şekilde girmek istiyoruz. Elimizden geldiğince böyle mücadele etmeye ve 3 puan almak isteyen karakterle agresif oynamaya çalışacağız. Umarım bu gidişat devam eder. Taraftarlarımız bizi itiyor. Önümüzde gerçekten büyük bir potansiyel var. Bunun için de çalışmamız gerekiyor. Performanslardan çok mutluyum. Oyuncularım yüksek seviyede oynuyor. Böyle devam ederse güzel mutlulukları beraber yaşayabiliriz." ifadelerini kullandı.

DUYDUK MU?

