'Hakim Kartal Yuvaları Sayım Raporunu İstiyor Veremiyorlar!'

Pazar günü yapılan Divan Kurulu Toplantısı'nda Kartal yuvaları yolsuzluğuyla ilgili olarak Başkan Fikret Orman'ın açıklamalarına, yolsuzlukla suçlanan Emre Saka, konuştu.
Haberin yayılanma tarihi:18 Kasım 2015, Çarşamba

Saka, yaptığı açıklamada; 

''Divan Kurulu'nda başkanın beni ima ederek yaptığı konuşma bir spor programında konuşulmuş. Başkanın mafyavari bir şekilde ''Ayağına mı sıksaydık?'' lafı programda çok tartışılmış. Ben program yapımcıları Sinan Engin'e ulaşmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Başkanın benim ayağıma sıkmasına gerek yok, ben zaten konuyla ilgili açılan davaların hepsine katılıyorum. Beni Beşiktaş camiasında iyi tanırlar, yerim belli yurdum belli. Mahkemeye doğru dürüst bir kulüp yetkilisi bile gelmiyor. Kulüp avukatları konu mankeni gibi gelip gidiyorlar. Mayıs'ta dava vardı, Kasım'a ertelendi.

Hakim sayım raporlarını istiyor, veremiyorlar

Dava tekrar Şubat'a ertelendi. Bana atılan bu suçlamaları bertaraf edip bu davayı kazanacağımdan eminim, çünkü suçlamalar asılsız. 2,5 milyonluk açık çıktı, sayım hatası diyip kapadılar, çünkü suçu üzerine atacak yeni bir Emre Saka bulamadılar. O dönem çalışan Kartal Yuvası yetkilileri neredeler? Yok oldular. Tanık istedim, tanık getiremiyorlar, çünkü itham ettikleri suçlamaların aslı yok.

Kulüp içinde bir sürü dolaplar dönüyor, bir şekilde üstü kapanıyor.

Size bir örnek vereyim; 100 formanın 30'u çalınırsa yerine 30 adet atkı konursa sayım tutar, ama rakamlarda açık verirsiniz, formayla atkının fiyatı bir mi? Ben esas bu konunun üstüne, davayı kazandıktan sonra gideceğim.'' ifadelerini kullandı.

Haber1903

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki