HALUK LEVENT GAZZE BELEDİYE BAŞKANI İLE TEMASA GEÇTİ!

Sanatçı ve AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, Gazze Belediye Başkanı Yehia Al Sarraj ile bir görüşme yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:21 Ekim 2023, Cumartesi

Görüşmede Gazze’deki İnsani Durum Yardım Konvoylarının Engellenmesi Ve İsrail Saldırıları Konuşuldu;

Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gazze Belediye Başkanı’nın kente insani yardımların gelmediğini, bugün konvoyların bir bölümüne izin verilmesinin beklendiğini belirttiğini aktardı. Levent, Gazze’de elektrik ve su kesintisinin olduğunu, halkın çok zor durumda olduğunu söylediğini de ekledi.

Görüşmeye Lübnan Belediye Başkanı Mohamed Saadie ve Birleşmiş Kentler Yerel Yönetimler Orta Doğu Teşkilatı’nın da katıldığını belirten Levent, Türkiye’nin Gazze halkının yanında olmasının memnuniyetle karşılandığını ifade etti.

GAZZE'Y ÖZGÜRLÜK

Haluk Levent, Gazze Belediye Başkanı’ndan aldığı bilgiye göre, yardım konvoylarına izin verilmesi için uluslararası toplumun baskı yapması gerektiğini söyledi. Levent, izin alındığında haber edeceklerini ve AHBAP Derneği olarak Gazze’ye yardım ulaştırmak için çalışacaklarını duyurdu.

Levent, Gazze’ye yönelik İsrail saldırılarının sona ermesi için de çağrıda bulundu. Levent, “Gazze halkının acısını paylaşıyoruz. Bu zulmün bir an önce bitmesini istiyoruz. Gazze’ye özgürlük” dedi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki