HAMAS ESKİ FUTBOLCUYU DOĞUM GÜNÜNDE ÖLDÜRDÜ!

İsrail'in Re'im köyünde düzenlenen Barış Festivali'ne düzenlenen saldırıda eski bir profesyonel futbolcu da hayatını kaybetti...
Haberin yayılanma tarihi:10 Ekim 2023, Salı

Eski Kulübü Hapoel Tel Aviv’in X Üzerinden Yaptığı Açıklamaya Göre Lior Asulin (43) Hamas Militanları Tarafından Düzenlenen Saldırıda Öldürüldü;

İsrail kulübünden yapılan açıklamada, “Kayıp ilan edildiği saatlerden sonra eski oyuncumuz Lior Asulin’in Re’im’deki partide teröristler tarafından öldürüldüğünü büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Hapoel Tel Aviv kulübü olarak bu zor zamanda Lior’un ailesine başsağlığı ve güç diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYORDU

Asulin festivalde doğum gününü (6 Ekim) kutluyordu. En büyük sportif başarısını 2004 yılında eski kulübü Ichud Bnei Sachnin ile İsrail Kupası’nı kazanarak kutlamıştı. Asulin finalde Hapoel Haifa’ya karşı kazanılan 4-1’lik zaferde iki gol atmıştı.

HLUTI’NİN BÜYÜKANNESİ DE ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail kulübünün formasını giyen Ilona Hluti’nin büyükannesi Rekha Hluti’nin de Hamas militanlarının saldırısı sonucu hayatını kaybettiği duyuruldu. Filistinli Hamas militanları geçtiğimiz Cumartesi günü İsrail’in güneyindeki Kibbutz Re’im yakınlarındaki parti alanına baskın düzenlemişti. Pazar akşamı yetkililer en kötü korkuların gerçekleştiğini doğruladı: 260’tan fazla kişi öldürüldü ve onlarcası muhtemelen Gazze’ye götürüldü.

Sözcü

Etiketler: Lior Asulin   İsrail   savaş   Hamas   ölüm   cinayet   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki