HASAN ARAT 'ASLOLAN HAYATTIR HAYAT DA BEŞİKTAŞ!'

Beşiktaş Kulübünde olağanüstü seçimli genel kurul tarihinin belli olmasının ardından başkan adaylığını resmen açıklaması beklenen Hasan Arat, adaylık süreci için çalışmalara başladı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Ekim 2023, Salı

Hasan Arat Yaptığı Açıklamada Olağanüstü Genel Kurulun Camiaya Hayırlı Olmasını Dileyerek "Bundan Sonraki Çalışmalar Projelerin Anlatılması Ve Adaylık Sürecidir." Dedi.

Başkanlık için camianın talebinin önemli olduğuna dikkati çeken Arat, "Önemli olan camianın Beşiktaş'a sahip çıkmasıdır. Bu sadece benim meselem değil. Beşiktaşımıza sahip çıkalım, büyüklüğünü koruyup ona göre girişimlerde bulunalım. Beşiktaş'ın değişime ihtiyacı var, önemli olan değişim. Bu yol Beşiktaşlıların yoludur." diye konuştu.

Sürecin başladığını ve buna göre çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Arat, "Süreç belli. Bu süreç doğrultusunda çalışmalarımızı yapacağız. Yeter ki camia da o değişim talebinde bulunsun." ifadelerini kullandı.

Arat, adaylık sürecinin tamamlanmasının ardından projelerini anlatmak üzere dernek ve şehir ziyaretlerine de başlayacağını dile getirdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA AÇIKLAMA YAPTI

Hasan Arat, X sosyal medya hesabından da konuyla ilgili paylaşımda bulundu. Beşiktaş camiasına seslenen Arat, "Değerli Beşiktaşlılar, Bu seçim olağan değil, olağanüstü bir seçimdir. 'Aslolan hayattır, hayat da Beşiktaş' diyenlerin seçimidir. Armamıza gönül vermiş, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanındaki Beşiktaşlılara daha önce söylediğimiz gibi, biz hazırız. Çıktığımız yol, artık tüm Beşiktaşlıların yoludur." değerlendirmesinde bulundu.

Hasan Arat'ın bu açıklamasının ardından Siyah-Beyazlı taraftarlar "BuYolBeşiktaşlılarınYolu" etiketiyle sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaptı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki