HASAN ARAT İLK YÖNETİCİSİNİ ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇIKLAYACAK!

Beşiktaş Başkan adayı Arat Bursa’da Beşiktaşlı taraftarlar ve kongre üyeleri ile buluştu...
Haberin yayılanma tarihi:21 Kasım 2023, Salı

''BJK Kongre Üyelerine Konuşan Hasan Arat'ın Açıklamalarından Satır Başları;

'''Başkan adayının etrafında oturan insanlar, zamanında onu kongrede ayağa kalkıp, el kaldırıp ibra etmeyenler. Bunu nasıl yapıyorlar, birleşiyorlar. Büyük başarı.

Ben arkadaşım hakkındaki fikirlerimi adaylığının öncesininde de sonrasında da söyledim. Centilmence yarışa devam edeceğim. Vizyon, marka değeri ve Beşiktaş değerlerinden bahsederek seçimi devam ettireceğim.

Şu kadar oyum var başkanım” diyenlerin devrinin bittiğini Beşiktaş genel kurulu gösterecek. Bunu diyenlerin “şunu başkan yapıyoruz” demesiyle Beşiktaş artık başkanını seçmeyecek.

Yönetimde yer alan yöneticiler derneklerle pazarlık ettik şurası bizde diyorlar. Bu öncelikle derneklerimize, oradaki kongre üyelerimize çok büyük bir hakarettir. Yok öyle şey, Beşiktaşlıya kimse talimat veremez.

Beşiktaş App için 80 tane yazılımcı lazım diyorlar. Biz ekibimizi zaten tamamladık. Yazılımına kadar her şeyi hazır.

Menajerlere çocuklarımızı kaptırmayacağız. Çünkü biz onlarla erkeden sözleşme yapacağız. Onları menajerlerin kucağına asla ve asla bırakmayacağız.

Başkanlığı kazandığımız günün ertesinde  onbinlerle Anıtkabire, Atamızın huzuruna çıkacağız.

Biz Cumhuriyetimizin 120. Yılında formayı unutanlardan, özensiz olanlardan olmayacağız. En güzelini yapıp taraftarlarımıza sunacağız.

Bu iş hazırlık işidir. Ben çok önceden çalışmaya başladım. Bu işi bilen profesyonel kadrolarla çalışıyorum. Avrupa’nın en büyük kulüp sahipleriyle de sürekli görüşüyorum, görüşmelerim devam ediyor.

Projelerimi planlarken ve hazırlarken milyar dolarlık şirketleri yöneten insanlarla çalışarak bu projeleri hazırladık. Herkes rahat olsun, ben dersimi çalışmadan çıkmam. Dersimi çok iyi çalışarak çıktım.

Açıkladığımız projelerinin birinin değil hepsinin arkasındayım. Söz değil, yapacağız diyoruz.

Bana karşı medyayla ambargo geçmiş yıllarda denendi, bugün de aynısı deneniyor. Ancak Beşiktaşlılar bana sahip çıkıyor. Bu ambargo sandıklara gelip oy verecek Beşiktaşlılar ile kırılacak.

Forma konusunda bundan sonra isteyen istediği şekilde bize gelip bunu kullanın diyemeyecek. Biz taraftarımızın isteklerini bu konuda da dikkate alacağız.

Beşiktaş taraftarı deplasmanda yaşananları hak etmiyor. Bizim dönemimizde bu iş böyle olmayacak. Biz geldiğimizde ilgili yöneticimiz kimse gidip önceden emniyet müdürüyle, valiyle oturup bu konuların hepsini görüşecek.''

HASAN ARAT İLK YÖNETİCİSİNİ ÇARŞAMBA GÜNÜ İLAN EDECEK

''İlk yöneticimi Çarşamba günü açıklayacağım. Benim yöneticim kim, nerede okumuş, ne iş yapar, yönetim kurulunda hangi görevi olacak bunların hepsini tek tek söyleyeceğim. Çok kısa zaman içerisinde Paris Saint-Germain ile  masaya oturacağım, kimleri getireceğimizi göreceksiniz. UEFA’ya sahte evrak verip Beşiktaş’ın Avrupa’ya gidememesine sebep olanlar, başkanlık yarışını dizayn etmeye kalkmasınlar.''

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki