HASAN ARAT YÖNETİM KURULUNU AÇIKLIYOR!

Beşiktaş Kulübünün 3 Aralık'ta yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, yönetim kurulu listesini 29 Kasım'da açıklayacağını ilan etti...
Haberin yayılanma tarihi:25 Kasım 2023, Cumartesi

''YÖNECİLERİN TAMAMI SORUMLU OLACAK''

Arat, seçimi kazanması halinde Beşiktaş'ın yönetim kurulunda asil-yedek üye ayrımı olmayacağını belirterek, ''Beşiktaş'ta tüzük gereği 8 asil, 5 yedek üye var. Fakat buradaki iş hacmi çok büyük. Bu sebeple asil ve yedek olarak ayırmamız doğru olmaz. Seçildiğim takdirde 13 üye de bütün toplantılarımıza katılacak ve hepsi sorumluluk alacak. 29 Kasım akşamı hepsinin nelerden sorumlu olduğunu göreceksiniz.'' dedi. 

'ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ'

Sözlerine devam eden Arat, ''Aynı zamanda Beşiktaş A.Ş. Yönetim Kurulu'na işinin ehli Türkiye'deki en iyi profesyonelleri getireceğiz. 'Bana şu oyu ver, sana şu koltuğu vereyim' şeklinde bir pazarlama olmayacak. Listemizdeki ilk adayımızı (Cüneyt Sezgin) açıkladık. Türkiye'nin en önemli bankacılarından biri. Kendisi çok iyi eğitim almış, Kabataş mezunu. Hem profesyonel, dünyada Milyar dolarlık şirket yönetmiş arkadaşlar alacağız hem de iş adamı alacağız. Dolayısıyla hibrit bir yapı oluşturacağız.

Bu 13 üye de birlikte çalışacak ve birlikte sorumluluk alacak. Beşiktaş'ta çok güzel şeyler yapacağız. Dersimize çok iyi çalıştık. 29 Kasım akşamı Swissotel'de 13 üyemizi Beşiktaşlılarla tanıştıracağız. Yönetim kurulumuzda çok önemli bir eski Beşiktaşlı olacak. Futboldan gelme bir Beşiktaşlı olacak." diye konuştu.

FUTBOL FEYYAZ UÇAR'A EMANET

Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Feyyaz Uçar'ın, Beşiktaş'ın başkan adaylarından Hasan Arat'ın futbol şubesi ve futbol iletişiminden sorumlu yöneticisi olacağı öğrenildi.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki