''HER ŞEYİMİ VERECEĞİM!''

Beşiktaş'ın yeni katılan oyuncusu Joe Worrall, Siyah-Beyazlı takımın taraftarlarına adanmışlık sözü verdi...
Haberin yayılanma tarihi:08 Şubat 2024, Perşembe

'SABIRSIZLANIYORUM!'

Kulübün resmi yayın organına konuşan İngiliz savunma oyuncusu, "Taraftarlarımızın önünde oynamak için gerçekten sabırsızlanıyorum. Bir oyuncu olarak maçları ve taraftarların kalbini kazanmak için her şeyimi vereceğim. Herkesle tanışmak, bu kulübün ve topluluğun bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum. Burada olduğum için heyecanlıyım. Sıcak karşılama için teşekkür ederim. Başlamak için sabırsızlanıyorum." şeklinde duygularını ifade etti.

"TÜRKİYE'DE OLMAK HEYECANLANDIRIYOR"

Nottingham Forest'ta geçirdiği uzun yılların ardından yeni deneyimler peşinde koşan Joe Worrall, "Türkiye'de zaman geçirmek ve Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynamak beni çok ama çok heyecanlandırıyor." şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın, Trabzonspor ile gerçekleştirdiği mücadeleyi tribünden takip ettiğini belirten Worrall, "İlk yarı bitmeden gelen gol, sevinç ve tüm atmosfer çok gürültülüydü. Aynı zamanda lig sıralamasındaki yerimizi sağlamlaştırmak için çok önemli bir galibiyetti." dedi.

Avrupa kupalarına katılmak için mümkün olduğunca çok zafer elde etmelerinin şart olduğunu vurgulayan İngiliz oyuncu, "Bu, bizim için oldukça önemli bir hedef. Elbette Türkiye Kupası da var. Bence kupayı kazanmak gibi çok gerçekçi bir hedefimiz var. Takımın hedefi bu. Benim hedeflerimse iyi bir performans göstermek, iyi oynamak, Beşiktaş için sahada her şeyimi vermek olabilir." şeklinde hedeflerini dile getirdi.

"AZİM, GÜÇ, LİDERLİK"

Joe Worrall, taraftarların kendisinden ne beklemesi gerektiği hakkında yapılan soruya, "Azim, güç, liderlik. Bu özelliklerin futbol takımına katkı sağlayacağını düşünüyorum. Çalışkanım ve sahada kimsenin geri adım atmayan bir savaşçısıyım. Kulüp adına gerçekten iyi performans sergilemek istiyorum. Tabii ki kendim için de. Umarım güzel anlar yaşar ve başarıları kutlama fırsatı buluruz." şeklinde yanıt verdi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki