'HERKES TAKIMIN BİR PARÇASI!'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 kazanılan Strasbourg maçının ardından açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:22 Temmuz 2023, Cumartesi

"NE YAPACAĞIMIZI GÖRDÜK"

Kamp çalışmalarımız iyi geçti. Tüm oyuncularımız elinden gelen gayreti gösterdi. Çok daha iyi durumdayız. Zaten oyun yapımızda bir takım temel yapılar vardı. Biraz daha geliştirmeye çalışıyoruz. İlk resmi maçımız 27 Temmuz'da oynayacağız. Bugünkü hazırlık maçında da iyiydik. Elimizdeki oyuncularla ne yapacağımızı gördük. Hazır olup, natif oyuncuları kendi içimizde bulup, eksik oyuncuları da alarak yeni sezona hazırlanmak istiyoruz. Oyuncuların niyeti iyiydi. O yüzden mutluyum."

"NOT VERMİYORUM"

Öğretmenliği bıraktığım için not vermiyorum ama hepsini Avrupa kadrosuna katmak istiyorum. Rakamlarla uğraşmayalım. Bugün 1 alan, yarın 10 alır. Hazırlık döneminde yaptıklarımız çalışmaların ilk takımı. Tirana dinamik bir takım. Zorlanabiliriz. İnşallah zorlanmadan kazanırız.

RACHID GHEZZAL

Rachid Ghezzal'ın durumu ciddi değil. Onun yeteneklerini ve kalitesini konuşacak değiliz. Onun için dinlenmesinin daha yararlı olacağını düşündük. Bir sıkıntımız yok. Ajdin Hasic ile az çalıştık. Montero bana göre en iyisi.

TRANSFER AÇIKLAMASI

"Amartey ve Onana ile bir sorunumuz yok. Transfer yapacağımız bir gerçek. Kayıp vermeden gitmek durumdayız. Tartışma ve fikir ayrılığı olabilir. Yönetim de elinden geleni yapıyor. Lyanco'yu istiyoruz ama özel bir durumu varmış. Yine de konuşuyoruz, ne yaptılar bilmiyorum."

"BAŞKANLA KONUŞTUK"

"Biz Beşiktaş'ın askerleri durumundayız. Başarıyı nasıl getiririz onu düşünüyoruz. Ne kadar çok transfer olsa o kadar iyi olur. Şimdi başkanla da konuştuk. Başkan, sevdiğimiz, geldiğinden beri takımın iyi olması için uğraşan biri. Tabii eleştiri de alacaktır, bazen boyutu aşsa bile. Maddi, manevi kendinden veren birisi..."

"HERKES TAKIMIN PARÇASI"

Bazı mevkilerde iyiyiz, bazen bakıyoruz ilerde de sıkıntılarımız oluyor. Hem hücuma dönük orta saha hem de gole gidecek oyuncu takımı zenginleştirir. Herkes takımın bir parçası olacak. Ben de dahil herkes özveri ile çalışacak. O ruh bizim silahımız olacak.

"GİTMEK İSTEYENLER VAR"

Gitmek isteyen oyuncular var. Bunun ekonomik boyutu da var. Biz bir oyuncu istediğimizde 1 milyon Euro'dan aşağı istemiyorlar. Bunun aksi tabiata aykırı.

"HEPSİ BİZİM OYUNCUMUZ"

Muleka da dahil hepsi bizim oyuncumuz. İyi oynarsa devam ederiz. İyi olsa da gidebilir, transfer böyle bir şey. Daha iyi olmaları gerekir. Zaman zaman iyi oynuyorlar. Devam ederse biz de değerlendiririz. Kadromuza en iyi şekilde aynı ayarda oyuncu alabilirsek çok iyi olur. Anlık hareket etmemek lazım. Gidenlere saygı duyuyorum.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki